Vahanen

 

Juhlavuoden pääyhteistyökumppani Vahanen on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani.

"Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Meillä työskentelee 400 insinööriä ja 50 arkkitehtia kymmenellä paikkakunnalla Suomessa.

Arvomme ovat yhdessä tekeminen, välittäminen ja reilu meininki. Huolehdimme siitä, että vahaslaisilla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssään. Henkilöstö pääsee vaikuttamaan asioihin ja osallistumaan sopivan kokoisessa, täysin suomalaisessa omistuksessa olevassa konsernissa.

Haluamme ehdottomasti olla mukana juhlimassa 100-vuotiasta Insinööriliittoa. Emme rakentaisi onnistumisia ilman mahtavia insinöörejämme!" -Risto Räty, konsernijohtaja, Vahanen-yhtiöt

 

Kiwa Inspecta

Juhlavuoden pääyhteistyökumppani Kiwa Inspecta on tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys.

"Kiwa Inspectan asiantuntijat juhlistavat Insinööriliiton 100-vuotista taivalta koko juhlavuoden ja osallistumme pääyhteistyökumppanina tapahtumiin. Haluamme nostaa esille suomalaisten insinöörien merkitystä tärkeinä osaajina, yhteiskunnan teknisen kehityksen, luotettavuuden ja turvallisuuden turvaajina, arjen turvallisuustaistelijoina. Näin toteutamme omaa tehtäväämme, luomme turvallisempaa yhteiskuntaa.
 
Kiwassa ja muissa suomalaisissa teknologiayrityksissä toimiessani olen nähnyt miten luotettavia, mukavia ja oivaltavia insinöörimme Suomessa ovat. Heidän osaamistaan arvostetaan maailmalla valtavasti. Suomalaiset ovat Kiwa-konsernissammekin suunnannäyttäjiä uusien teknologioiden hyödyntämisessä ja palveluiden kehittämisessä.
 
Eikö Kiwa ole vielä tuttu yritys? Tunsit meidät ennen Inspectana. Yhteisömme on kasvanut vähän yli sadasta Teknisen Tarkastuskeskuksen asiantuntijasta ensin yhdeksän maata kattavaksi Inspectaksi ja lopulta yli 50 maan Kiwa Groupiksi. Logomme majava symboloi ensimmäisiä, rohkeita vesi-insinöörejä. He laativat ensimmäiset vesilaitteistostandardit, jotka ovat säästäneet tuhansia ihmishenkiä. Meillä Kiwalla tavoitteena on jatkossakin löytää parhaita osaajia kehittämään ja varmistamaan yhteiskunnan turvallisuutta, oli sitten kyse hisseistä, painelaitteista, rakennuksista, tai vaikka tieto- ja työturvallisuudesta." -Topi Saarenhovi, maajohtaja, Kiwa Inspecta

 

Muita yhteistyökumppaneita

 

Ponsse Tekniikan museo 

 

 

 

IF teboil

 

 

Siemens logoonninen_logo

 

 

 

 

Juhlavuoden logo