1.9-3.11.2017 klo 12:45 - 23:45

Tekniikan alan opiskelijoiden työssäkäyntitutkimus 2017

Tällä työssäkäyntitutkimuksella Insinööriliitto ja Insinööriopiskelijaliitto kartoittavat tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelijoiden kesäharjoittelua, kesätöitä ja opiskelun ohessa tapahtuvaa työskentelyä. Tulosten pohjalta selvitämme työssäkäynnin kehittymistä opiskelujen edetessä ja samalla se on pohja laadittaessa palkkasuosituksia ensi kesän kesäharjoittelulle ja kesätöille.

Vastaa kyselyyn täällä!

Meille on yhtä arvokasta saada tietoa työskentelystäsi kuin saada tieto siitä, että et ole ollut työssä. Edunvalvonta perustuu tietoon ja siksi on tärkeää, että saamme koko maan kattavia tietoja opiskelijoiden työpaikkatilanteesta, työn laadusta ja sisällöstä. Tietoja käytämme apuna neuvotteluissa työnantajien ja viranomaisten kanssa, tavoitteena saada harjoittelu laadullisesti ja sisällöllisesti tukemaan mahdollisimman hyvin valmistumisen jälkeistä työllistymistä.

Vastauksesi käsitellään luottamuksellisesti ja henkilöllisyytesi ei tule julki missään vaiheessa tutkimusta.

Työssäkäyntitutkimuksen lomakkeita tullaan jakamaan myös oppilaitoksissa. Vastaathan vain yhden kerran ja yhtä vastaustapaa käyttäen.

Tietoja tutkimuksen tuloksista saat sekä oman paikallisyhdistyksesi kautta että tutkimustuloksista laaditun raportin kautta. Sen löydät liiton jäsensivuilta vuoden 2018 alkupuolella.

Kyselyyn vastattuasi sinulla on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa arvotaan 3 kpl 50 euron arvoisia lahjakortteja Verkkokauppa.comiin. Yhteystietosi tallentuvat erillisille tiedostolle eikä niitä ole mahdollista yhdistää vastauksiisi.

Suuret kiitokset tutkimukseen osallistumisesta!

Tutkimusterveisin
Insinööriliitto IL ry
Insinööriopiskelijaliitto IOL ry