Onko valmistumisarviosi muuttunut?

Liittyessäsi opiskelijajäseneksi olet ilmoittanut arvioidun valmistumispäivämääräsi. Useimmilla opiskelijoilla arvioitu valmistumispäivä muuttuu opintojen aikana, joten muistathan ilmoittaa uuden arviosi muutospyyntönä Jäsennäkymässä (vaatii kirjautumisen jäsennumerolla) tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Opintojen viivästyminen, oppilaitoksen/opintosuunnan vaihtuminen tai opintojen keskeytyminen

Jos opinnoissasi tapahtuu muutoksia, ilmoita uudet opintotietosi (arvioitu valmistumispäivä, oppilaitos, opintosuunta) muutospyyntönä Jäsennäkymässä (vaatii kirjautumisen jäsennumerolla) tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Ovatko opintosi keskeytyneet?

Jos opintosi ovat keskeytyneet, Insinööriopiskelijaliiton jäsenyyttä ei voida enää jatkaa. Ilmoita opintojesi keskeytymisestä liiton asiakaspalveluun vapaamuotoisella sähköpostiviestillä, jossa on jäsennumerosi tai syntymäaikasi. Jos haluat jatkaa Insinööriliiton jäsenenä, vaikka insinööriopintosi ovat keskeytyneet, ota yhteys asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu tarkistaa tällöin, mikä olisi sinulle sopiva jäsenjärjestö.

Päivitä myös yhteystietosi!

Muistathan opintotietojesi lisäksi pitää myös yhteystietosi ajan tasalla. Sähköpostiosoite kannattaa opintojen edetessä vaihtaa koulun sähköpostista yksityiseen sähköpostiisi, sillä koulun osoite lakkaa toimimasta kun valmistut. Myös puhelinnumero ja osoitetiedot tulee niiden muuttuessa päivittää joko muutospyyntönä Jäsennäkymässä tai sähköpostitse asiakaspalveluun (muista ilmoittaa viestissä jäsennumerosi tai syntymäaikasi).

Kun pidät yhteystietosi kunnossa, tärkeät tiedotteet, uutiskirjeet sekä tapahtuma- ja koulutuskutsut tavoittavat sinut oikeaan aikaan.