Jaa kokemuksesi jäseneduista

Hei! Oletko Insinööriliiton jäsen? Oletko hyödyntänyt Danske Bankin asuntolainaetua tai liiton muita jäsenetuja? Minkä edun olet kokenut erityisen hyväksi? Haemme nyt jäsenten joukosta kasvoja ja tarinoita loppuvuonna lanseerattavaan jäsenetukampanjaan.

 

Etsimme Insinööriliiton jäsenetuja tai palveluita käyttäneitä henkilöitä kertomaan positiivisista kokemuksistaan. Tietoja hyödynnetään jäsentarinoissa, mm. artikkeleissa, videoissa ja lainaustekstien muodossa. Haussa on erityisesti asuntolainaedun hyödyntäneet jäsenet, mutta olemme innokkaita kuulemaan muitakin tarinoita! Palkitsemme kampanjaan valitut.

 

Hae mukaan lomakkeella, kerro lyhyesti mitä etua olet hyödyntänyt ja millaiseksi sen koit. Jokainen kampanjaan hakija saa Insinööriliiton yllätyslahjan ja osallistuu Suunto 9 -älykellon arvontaan. Kampanjan henkilöt valitaan lomakkeen lähettäneiden jäsenten joukosta ja valitut henkilöt palkitaan. Kuvauspäivään vielä erikseen valitut henkilöt saavat 400 €:n palkkion. Kuvauspäivän kesto on n. 4h.

 

Kampanjaan haku ja arvonta ovat vain Insinööriliiton jäsenille. Kampanjaan valittuihin ja arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kampanja-ajan päättymisen jälkeen 30.9.2022 ja sovitaan jatkosta.

 

Katso arvonnan säännöt

Jäsenetukampanjan säännöt

 

 

Tutustu jäsenetuihin

Kerro tarinasi ja osallistu arvontaan

Täytä nimesi ja yhteystietosi. Paina lopuksi Lähetä-painiketta ja osallistut samalla Suunto 3- älykellon arvontaan.

 

Voita Suunto 9 -urheilukello

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Suunto 9 Peak -urheilukello. Ultraohut, pieni ja luja GPS-kello, jossa on rannesykemittaus ja ilmanpainemittari. Kestää vaativimmatkin olosuhteet ja akun kesto on erinomainen. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä kampanja-ajan päättymisen jälkeen.