Jaa kokemuksesi jäseneduista

Jäsenetukampanjan haku on päättynyt. Insinööriliitto haki alkusyksystä jäseniä kertomaan positiivisista jäsenetukokemuksistaan tarinoiden ja lainaustekstien muodossa. Osa ehdokkaista haki myös kuvauspäivään. Kaikkien vastaajien kesken arvottiin kampanjan päättymisen jälkeen Suunto 9 -urheilukello. Arvonnan voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kaikille kampanjaan vastanneille lähetettiin yllätyspalkinto ja valittiin ehdokkaat kuvauspäiviin. Kuvaukset toteutetaan loka-marraskuussa ja jäsentarinoita alkaa näkyä videoiden ja sitaattien muodossa liiton somessa ja verkkosivuilla vielä loppuvuodesta.

 

Hei! Oletko Insinööriliiton jäsen? Oletko hyödyntänyt Danske Bankin asuntolainaetua tai liiton muita jäsenetuja? Minkä edun olet kokenut erityisen hyväksi? Haemme nyt jäsenten joukosta kasvoja ja tarinoita loppuvuonna lanseerattavaan jäsenetukampanjaan.

 

Etsimme Insinööriliiton jäsenetuja ja -palveluita käyttäneitä henkilöitä kertomaan positiivisista kokemuksistaan. Tietoja hyödynnetään jäsentarinoissa, mm. artikkeleissa, videoissa ja lainaustekstien muodossa. Haussa on erityisesti asuntolainaedun hyödyntäneet jäsenet, mutta olemme innokkaita kuulemaan muitakin tarinoita! Palkitsemme kampanjaan valitut kiinnostavimmat tarinat.

 

Hae mukaan lomakkeella, kerro lyhyesti mitä etua olet hyödyntänyt ja millaiseksi sen koit. Jokainen kampanjaan hakija saa Insinööriliiton yllätyslahjan ja osallistuu Suunto 9 -älykellon arvontaan. Arvonta suoritetaan 30.9.2022.

 

Kampanjan henkilöt valitaan lomakkeen lähettäneiden jäsenten joukosta ja valitut henkilöt palkitaan. Sinä voit olla yksi valituista! Kuvauspäivään erikseen valitut henkilöt saavat 400 €:n palkkion. Muut valitut saavat tavarapalkinnon. Kuvauspäivän kesto on n. 4h.

 

Kampanjaan haku ja arvonta ovat vain Insinööriliiton jäsenille. Kampanjaan voi osallistua vain kerran. Kampanjaan valittuihin ja arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kampanja-ajan päättymisen jälkeen 30.9.2022 ja sovitaan jatkosta.

 

Katso arvonnan säännöt

Jäsenetukampanjan säännöt

 

 

 

Voita Suunto 9 -urheilukello

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Suunto 9 Peak -urheilukello. Ultraohut, pieni ja luja GPS-kello, jossa on rannesykemittaus ja ilmanpainemittari. Kestää vaativimmatkin olosuhteet ja akun kesto on erinomainen. OVH 569 €. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä kampanja-ajan päättymisen jälkeen.