Linnanmäen huvipäivä

Toukokuun lopulla käynnistyy Insinööriliiton Huvikesä 23 -kokonaisuus, jonka avaustapahtumana järjestetään Linnanmäen huvipäivä!

Linnanmäki on kolmen yksityistunnin ajan käytettävissä Insinööriliiton jäsenille seurueineen. Kaikki huvipuiston laitteet ovat vapaasti käytettävissä ja puiston ravintolat ovat auki omakustanteisesti tapahtuman aikana. Linnanmäki on avoinna kello 21 asti. 

Lisätiedot tapahtumasta

Aika: lauantai 20.5., yksityistunnit 10-13, portit aukeavat 9.30, puisto auki klo 21 asti
Paikka: Linnanmäki, Tivolikuja 1, 00510 Helsinki
Hinta: 5 € / osallistuja (alle 2-vuotiaat eivät tarvitse lippua)

Sisäänpääsylipuke toimitetaan sähköisesti ilmoittajan antamaan sähköpostiosoitteeseen ja ne tarkistetaan portilla. Osallistujamäärän kapasiteetti on korkeintaan 5 000 henkilöä.

Sisäänpääsymaksu

Sisäänpääsy yksityistilaisuuteen maksaa 5 € ja lippu ostetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Lippu kattaa laitteiden vapaan käytön yksityistilaisuuden aikana. Ostettuja lippuja ei hyvitetä takaisin. Lippurajoitus on 10 kpl / jäsen.

Linnanmäen hupirannekkeet loppupäiväksi: Yksityistilaisuuden vieraat voivat ostaa tilaisuuden aikana hupirannekkeet loppupäiväksi puoleen hintaan. Loppupäivän rannekkeita myydään 25 € etuhintaan Linnanmäen lipunmyyntirakennuksesta yksityistilaisuuden ajan klo 12.45 asti. Tämän jälkeen rannekkeet ovat normaalihintaisia. Lipunmyyntirakennus sijaitsee Taigan sisäänkäyntiä vastapäätä. Kaikkien rannekkeiden saajien tulee olla paikalla ostohetkellä, sillä ranneke kiinnitetään ranteeseen oston yhteydessä. Ranneke on voimassa kyseisen päivän.

SEA LIFE tarjoaa yksityistilaisuuden vieraille etukoodin, jolla voi varata vierailun merimaailmassa etuhintaan 12 €! Vierailuaika tulee varata etukäteen SEA LIFEn kotisivuilta www.sealife.fi. Koodi on voimassa yhden kuukauden tapahtumapäivästä alkaen (20.5.–20.6.) ja se käy vain verkosta ostettuihin lippuihin (1 koodi/seurue, max. 5 henkeä).

Saapuminen

Linnanmäen ympäristössä on rajoitetusti pysäköintitilaa ja rohkaisemmekin saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla huvittelupäivään. Omalla autolla saapuville on tarjolla myös upea etäparkkipalvelu: Lintsin Parkki&Patikka (Elimäenkatu 15). Parkkia hallinnoi Aimo Park ja se aukeaa viikonloppuisin 9.00. Lisätietoa hinnasta ja tulo-ohjeista löytyy Linnanmäen nettisivuilta.

Tutustu Linnanmäen laitteisiin ja puiston toimintaan.