Talvikiertuelounaat

Luottomies-elokuvassa haaveillaan ylennyksestä, jonka mukanaan tuoma palkankorotus mahdollistaisi muuttamisen unelmien omakotitaloon. Asiat eivät kuitenkaan yllättäen suju aivan suunnitelmien mukaan ja ylennys jää saamatta. Luottomies-elokuvan innoittamana Insinööriliitto järjestää elokuvan teemoista keskustelevia lounastilaisuuksia 22 paikkakunnalla. Liitto on elokuvan pääyhteystyökumppani.

Haaveiletko sinä ylennyksestä tai urakehityksestä? Onko sinulla kysymyksiä palkastasi tai haluaisitko palkankorotuksen? Kuka on sinun luottohenkilösi?

Tule mukaan Talvikiertuelounaalle luomaan uusia yhteyksiä ja luottokaveruuksia!

Lounastilaisuudet:
16.1. Lappeenranta
16.1. Espoo
17.1. Tampere
17.1. Jyväskylä
17.1. Seinäjoki
17.1. Oulu
17.1. Kotka
18.1. Kokkola
18.1. Rovaniemi
23.1. Helsinki
23.1. Joensuu
23.1. Kajaani
24.1. Vantaa
24.1. Riihimäki
24.1. Kuopio
25.1. Vaasa
25.1. Raahe
31.1. Hämeenlinna
31.1. Turku
31.1. Helsinki
1.2. Lahti
1.2. Pori

Tilaisuuden tiedot:

  • Tilaisuudet ovat avoimia kaikille Insinööriliiton jäsenille.
  • Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä, eli voit ottaa mukaan järjestäytymättömän työ- tai opiskelukaverisi. Tarjoamme lounaan myös hänelle. Mikäli kaverisi liittyy Insinööriliiton jäseneksi, tarjoamme hänelle 3 kk tyytyväisyystakuun. Sinulle jäsenyyden suosittelusta annamme jäsensuosittelukampanjan 40 euron GO Gift- lahjakortin.
  • Paikkoja lounailla on rajoitetusti.

Esteen sattuessa, peru osallistumisesi ennen tapahtumaa.
Ilmoittautumalla tilaisuuteen jäsen sitoutuu saapumaan paikalle tai ilmoittamaan mahdollisesta esteestä ennen tapahtuman aloitusaikaa. Mikäli osallistuja ei peru osallistumistaan, veloitetaan häneltä tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään paikalle saapumattomien määrää. Peruutuksen voi tehdä helpoiten ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä olevan peruutuslinkin kautta tai viime kädessä laittamalla sähköpostia tapahtumat@ilry.fi.