Kesäkaravaani

Karavaani kulkee ja brunssi maistuu! Insinööriliiton Kesäkaravaani tekee paluun kesällä 2021! Tilaisuuksia on suunniteltu ympäri Suomen erilaisten kesätapahtumien yhteyteen. Tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta.

Osa tilaisuuksista on jo täynnä, päivitämme ajankohtaista tietoa tälle sivulle. Insinööriliiton somekanavissa voi seurata Kesäkaravaanin tilaisuuksien kuulumisia. #kesäkaravaani

Kesäkaravaanin aikataulu on:

Tapahtumien ilmoittautumiset avattiin jäsenistölle kesäkuussa. Tapahtumissa on tarjolla brunssi tai cocktail-ruoka jäsenille ja heidän aveceille ilmaiseksi. Lippu tai sisäänpääsy mahdolliseen oheistapahtumaan ei kuulu pakettiin ellei sitä erikseen mainita.

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaisuuksista, voit olla yhteydessä Insinööriliiton asiakaspalveluun asiakaspalvelu@ilry.fi tai koordinaattoriin Milla Pennaseen (lomalla 19.-23.7.).

Pandemia-tilanteen huomioiminen

Kaikkia tilaisuuksia koskee mahdollisuus peruuttamiseen tai osallistujamäärän rajoittamiseen vallitsevien rajoitteiden tai määräysten mukaisesti. Tilaisuuksien kapasiteetit ovat maltillisia ja valtaosassa tapahtumia osallistujan tulee antaa arvioitu saapumisaika. Tilaisuuksiin ei saa tulla flunssaisena ja kasvomaskien käyttöä suositellaan sekä hyvästä käsihygienista tulee kaikkien huolehtia.