Kotisohvalla vol. 2 – bileet STIGin ja Pete Parkkosen kanssa

Istahda alas ja rentoudu! Luvassa on lähes kahden tunnin ilottelu Suomen kärkiartistien seurassa. Kotisohvalla-konsertti kutsuu Insinööriliiton jäsenet hetkeksi yhteen viettämään rentouttavaa iltaa musiikin parissa.

Huom. Erika Vikman on sairastunut ja hänen tilalla konsertissa esiintyy STIG.

Suora lähetys perjantaina 11.2. klo 18 alkaen

Konsertin juontajina nähdään kaksi työelämän erikoisasiantuntijaa ja oman alansa supertähteä: markkinoiva työnhakumentori Pipsa Aro ja ketteröittävä tunnelmamuotoilija Milsa Malin. Energinen kaksikko johdattaa konserttia samalla jakaen katsojille vinkkejä muun muassa työnhakuun ja verkostoitumiseen.

Konsertti on interaktiivinen livestriimi, jossa yleisö voi osallistua lähettämällä kommentteja ja kysymyksiä. Suora lähetys alkaa perjantaina 11.2. klo 18:00 ja päättyy noin kello 19.30.

Tapahtuman livestriimin linkki on: https://enginestudio.fi/kotisohvallavol2/. Tapahtuma lähetetään Vimeon kautta.

Osallistuminen on maksutonta. Huom! Konsertista ei tule tallennetta!

STIG

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG on tarjonnut suomalaisille useita kestohittejä, kuten esimerkiksi Puumaa mä metsästän ja Original gigolo (feat. Teflon Brothers). Vuonna 2015 julkaistu albumi STIG sisälsi jättihitin Roy Orbison, joka oli sen vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale Suomen radioissa. Roy Orbison oli myös ehdolla Vuoden biisiksi 2016 Emma Gaalassa. Vuonna 2019 Stig julkaisi singlet Lonkeronvärinen taivas, Sitä sun tätä sekä Biip biip. STIG oli mukana Nelosen suositussa Vain Elämää -ohjelmassa syksyllä 2020, jossa hän on ihastuttanut muun muassa ilmiömäisen suosion saavuttaneella Kuningaskobra -hitillään.

Pete Parkkonen

Pete Parkkonen on musiikkiuransa lisäksi monelle tuttu kasvo tv:stä, vaikka hän on alun perin noussut kuuluisuuteen osallistuttuaan kolmannen sijan arvoisesti Idolsiin 2008. Sen jälkeen hän on muun muassa osallistunut voitokkaasti niin Tanssii tähtien kanssa kuin myös Tähdet, tähdet -ohjelmiin. Parkkosen tunnetuimmat kappaleet ovat Kohta sataa, Mun ja Voimaa ja valoa.