Liiton ja jäsenjärjestöjen mökitJoulukuu: Mökit ja lomahuoneistot

Jäsenenä voit vuokrata liiton ja jäsenjärjestöjen mökkejä ja lomahuoneistoja etuhintaan. Niitä on koottu Akavan liittojen yhteisen Member+ jäsenetupalvelun verkkosivuille. Osa vuokrattavista mökeistä löytyy vain jäsenjärjestöjen omilta sivuilta. Kuukauden etuna tutustutaan tarkemmin mökkeihin ja niiden vuokraamiseen.

Mökkiesite

Kaikki vuokrattavat mökit ja lomahuoneistot ovat nyt kätevästi yhdessä paikassa painetussa mökkiesitteessä! Jäsenenä tulet saamaan mökkiesitteen pian, sillä se lähetetään joulukuussa saapuvan Insinööri -lehden liitteenä. Esitteestä saat selkeän kokonaiskuvan, millaisia mökkejä liitolla ja jäsenjärjestöillä on tarjolla, miten ne voi vuokrata ja mistä löydät tarvittaessa lisätietoa.

Insinööriliiton mökit

Liitolla on mökkejä eri puolilla Suomea kauniissa luonnonmaisemissa. Etelässä ihastuttavat Kopparö 21 ja Kopparö 32 sekä Vierumäki 1 ja Vierumäki 2 mökit ja pohjoisessa Rukan lomakohteessa sijaitseva tilava Ruska-Ruka mökki. Viihtyisillä mökeillä pääset nauttimaan Suomen monimuotoisen luonnon lisäksi lähialueen ympärivuotisista aktiviteeteista ja erilaisista hyvinvointipalveluista.

Liiton ja jäsenjärjestöjen mökit kartallaLiiton omat mökit ovat vuokrattavissa Member+ jäsenetupalvelussa. Kirjautumalla palveluun näet kaikki liiton mökit ja niiden jäsenetuhinnat sekä pääset varaamaan niitä varauskalenterin kautta. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Member+:aan, kannattaa tehdä se heti:

Rekisteröidy Member+ palveluun

Kirjaudu ja selaa liiton omia mökkejä Member+ palvelussa

Jäsenjärjestöjen mökit

Jäsenenä voit vuokrata myös jäsenjärjestöjen mökkejä ja lomahuoneistoja, joita löytyy ympäri Suomea. Lisäksi yksi lomahuoneisto sijaitsee Viron suositussa lomakaupungissa, Pärnussa. Osa jäsenjärjestöjen mökeistä on vuokrattavissa Member+ jäsenetupalvelusta ja osa ainoastaan jäsenjärjestöjen omien verkkosivujen kautta. Jäsenjärjestöjen mökeillä on omat ohjeet vuokraukseen ja jäsenedun määräytymiseen.

Kuopion Insinöörit
Tahko Inssi

Helsingin Insinöörit
Vådötorp-huvila, Helsinki

ISI-kiinteistöt (6 jäsenjärjestöä Itä- ja Kaakkois-Suomessa ja Valtion insinöörien tukisäätiö)
Kainalolahti ja Kainaloranta, Lieksa

Tietoala
Makromaja, Messilä
Blankkotupa, Punkaharju
Koodikota, Koli

VRI (Raideliikenteen insinöörit ja ylemmät toimihenkilöt)
Salmelan kartano, Levi
Pärnun loma-asunto, Pärnu

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut: Palkkatilastot, palkkaneuvonta, Danske Bankin edut pankkipalveluihin, Urapalvelujen työnhakuasiakirjat, tapahtumat, työsuhdeneuvonta, Member+ jäsenetupalvelu, ILRY Mobiili, liiton koulutukset, Ifin vakuutukset, työelämäoppaat

Member+ jäsenetupalvelu

Insinööriliiton jäsenenä käytössäsi on lukuisia jäsenetuja, joita voit hyödyntää erilaisissa tilanteissa. Saat jäsenedut käyttöösi sähköisestä Member+ jäsenetupalvelusta, josta löydät niin Insinööriliiton omat kuin akavalaisten yhteiset tarjoukset ja edut.

Rekisteröidy, tutustu ja hyödynnä edut: www.memberplus.fi

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa tapahtumista sekä muut liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!