Kuukaudenetu - webinaarikalenteriElokuu: Koulutukset 

Liiton kattavasta koulutustarjonnasta löydät sopivia koulutuksia moniin erilaisiin tilanteisiin. Tilaisuuksia järjestetään ympäri maata, jotta mahdollisimman moni voi hyödyntää koulutuksia omassa arjessaan. Koulutuspalveluja on kehitetty myös panostamalla monipuolisiin ja laadukkaisiin webinaareihin, joihin voit osallistua ajasta ja paikasta riippumatta.

Kouluttajina toimivat liiton omat uravalmentajat ja muut asiantuntijat sekä eri alojen erikoisasiantuntijat valmennus- ja koulutusyrityksistä. Kaikki tällä hetkellä järjestettävät koulutukset ovat jäsenille maksuttomia.

Osallistu vaivattomasti verkossa

Kevätkauden webinaarit olivat erittäin suosittuja ja saivat paljon positiivista palautetta, joten webinaaritarjontaa on laajennettu entisestään. Syyskaudella järjestetään yhteensä 24 webinaaria liittyen urahallintaan ja työnhakuun, työelämätaitoihin sekä oman osaamisen kehittämiseen.

Tutustu webinaarien sisältöihin koulutuskalenterissa ja poimi itsellesi hyödyllisimmät aiheet.

Tiesithän, että webinaaritallenteet ovat kaikkien jäsenten käytettävissä? Vaikka et pääsisikään osallistumaan itse webinaarilähetykseen, voit katsoa tallenteen koulutuksesta jälkikäteen.

Koulutuksia ympäri maata

Syyskaudella järjestetään yhteensä noin 70 koulutustilaisuutta. Koulutuksissa saat liiton uravalmentajilta esimerkiksi sparrausta työnhakuun ja uusia näkökulmia oman urapolkusi rakentamiseen sekä työkaluja toimivan työarjen rakentamiseen.
 
Syyskauden uusia koulutuksia ovat
 • Ihmisosaaja onnistuu
 • Ihmisosaaja onnistuu – myyntivalmennus
 • Miten rakennan loistavan uran?
 • Työhaastattelusta voittajana maaliin
 • Voittajan asenne työnhaussa
 • Yrittäjyyden alkutaival
 • Työpaikan muuttuvat tilanteet
 • Miten löydän piilotyöpaikat?
Aiemmilta kausilta tutuista koulutuksista jatkavat
 • Osaaminen esille!
 • Ajanhallinta
 • Hyvinvointia työelämään
 • Neuvotteluvalmennus
 • CV-työpaja

Miten ilmoittaudun?

Koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti koulutuskalenterin kautta. Koulutuskalenterissa voi selata koulutuksia alueittain tai hakea pelkät verkkokoulutukset. Voit osallistua vaikka oman työskentelypaikkakuntasi alueella järjestettävään koulutukseen, jos se on sinulle helpompi järjestää. 

Puuttuuko koulutustarjonnasta jotain sinulle tärkeää tai ajankohtaista? Laita viestiä asiakaspalvelu@ilry.fi ja vinkkaa toiveistasi ura- ja koulutustiimille!

 

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut:
Sopimusten tarkistuttaminenDanske BankPalkkaneuvontaInsinöörilehti ja verkkolehtiUravalmennusMatkavakuutus, Ajankohtaiset jäsenetukampanjat

Uravalmennus

Liiton tekniikan alaan erikoistuneet uravalmentajat tukevat, sparraavat ja ohjaavat jäseniä eteenpäin omalla urapolullaan. Valmennusta tehdään kasvokkain, puhelimitse, sähköpostitse ja Skypen välityksellä.

Kun haluat hyödyntää uravalmennusta, lähetä sähköpostia liiton asiakaspalveluun. Kuvaile lyhyesti tilannettasi, johon tarvitset uravalmennusta. Uravalmentaja ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla ja pääsette aloittamaan tilanteesi työstämisen.

Etkö ole vielä jäsen?

Pääset osallistumaan laadukkaisiin koulutuksiin, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Avoinna arkisin klo 9-16 puh 0201 801 801 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi