Kesäkuu: Matkavakuutus

Liiton matkavakuutuksessa ovat vakuutettuina myös alle 20-vuotiaat lapsetKesälomakausi on jo käynnissä ja on aika varmistaa lomailun turvallisuus vakuutusten kannalta. Insinööriliiton jäsenenä olet vakuutettuna kattavalla matkavakuutuspaketilla. Jäsenyys sisältää:

  • matkustajavakuutuksen
  • matkatavaravakuutuksen
  • matkavastuuvakuutuksen ja
  • matkaoikeusturvavakuutuksen.

Vakuutus on voimassa, kun jäsenyys on voimassa. Vakuutusturva päättyy sen vuoden lopussa, kun vakuutettu täyttää 70 vuotta. Matkustajavakuutuksessa ovat vakuutettuina myös vanhempansa tai isovanhempansa kanssa matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Jäsenkortti kannattaa pitää aina mukana

Jäsenkortti toimii matkavakuutustodistuksenasi. Jos jäsenkortti katoaa, rikkoutuu tai jäsenkortissa olevat tiedot ovat muuttuneet, ota yhteyttä liiton asiakaspalveluun. Uusi jäsenkortti toimitetaan postitse noin kahden viikon kuluessa tilauksesta.

ILRY mobiilisovelluksen lataamalla puhelimessasi matkaa mukana mobiilijäsenkortti.

Kysy lisää Ifiltä

Onko sinulla kysyttävää liiton jäsenyyteen sisältyvistä vakuutuksista tai Ifin tarjoamista jäseneduista? Ifin asiakaspalvelun chat palvelee sinua tällä sivulla (arkisin klo 8 - 20).

Tarkempaa tietoa vakuutuksista saat Ifin Insinööriliitto -sivulla.

Erillisen matkavakuutustodistuksen tai viisumitodistuksen voi tilata Ifin asiakaspalvelusta (arkisin klo 8-20 puh. 010 19 19 19) tai Ifin verkkopalvelusta.

Jäsenyyteen kuuluvan matkavakuutuksen sisältö

Taulukkoon on koottu liiton ottaman matkavakuutuksen sisältö yleisellä tasolla. Tarkemmat vakuutussisällöt näet Ifin sivuilta, Insinööriliiton omasta osiosta.

Vakuutus Voimassaolo / korvaavuus Lisätietoa Enimmäiskorvausmäärä Omavastuu
Matkustajavakuutus voimassa enintään 45 vuorokautta kunkin yksittäisen vapaa-ajan koti- tai ulkomaanmatkan alkamisesta sisältää vanhemman tai isovanhemman kanssa matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ilman euromääräistä ylärajaa 0 €
Matkatavaravakuutus voimassa normaalin elinpiirin ulkopuolelle suuntautuvilla vapaa-ajan koti- ja ulkomaanmatkoilla, jotka kestävät enintään 45 vrk vakuutettuina ovat jäsenen matkatavaroiden lisäksi hänen mukanaan samalla matkalla matkustavien ja samassa taloudessa vakinaisesti asuvien henkilöiden matkatavarat 1 106 € (per vahinkotapahtuma) 150 €
Matkavastuuvakuutus korvaa jäsenen ja hänen mukanaan matkustavien samassa taloudessa vakinaisesti asuvien perheenjäsenten yksityishenkilönä matkalla toiselle aiheuttama henkilö- tai esinevahinkoja, josta vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan vastuussa   85 000 € 50 €
Matkan oikeusturvavakuutus

korvaa vakuutuksenottajan ja hänen mukanaan matkustavien samassa taloudessa vakinaisesti asuvien perheenjäsenten välttämättömät ja kohtuulliset asianajo- ja oikeudenkäyntikulut käräjäoikeudessa käsiteltävissä riita- ja rikosasioissa.

koskee vakuutettua yksityiselämään liittyvissä asioissa, jotka ovat sattuneet matkalla ja liittyvät matkaan ja matkustamiseen. 8 500 € (per vahinkotapahtuma) 17 % kustannuksista, vähintään 170 €

Jos sinulla on itse otettu matkavakuutus, kannattaa verrata sen antamaa turvaa liiton kautta tulevaan vakuutukseen ja pohtia, kannattaako sinun lisäksi maksaa itse ottamaasi vakuutusta. Jos epäilet, että sinulla on päällekkäistä turvaa omasta takaa, suosittelemme olemaan yhteydessä Ifiin.

 
Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa jäseniä hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut:
Tammikuu: Sopimusten tarkistuttaminen
Helmikuu: Danske Bank
Maaliskuu: Palkkaneuvonta
Huhtikuu: Insinöörilehti ja verkkolehti
Toukokuu: Uravalmennus

Muista myös nämä!

Jäsenyyteen sisältyy matkavakuutuksen lisäksi vapaa-ajan tapaturmavakuutus, järjestövakuutus liiton järjestötehtävissä ja tilaisuuksissa ollessa sekä ammatillinen vastuuvakuutus

Liiton jäsenenä saat Ifiltä itse ottamistasi vakuutuksista Etuohjelman alennukset. Tutustu Suomen edullisimpaan Primus-henkivakuutukseen ja muihin jäsenetuihisi.

Etkö ole vielä jäsen?

Saat tämänkin kattavan vakuutuspaketin käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Avoinna arkisin klo 9-16 puh 0201 801 801 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi