Suomen edullisin henkivakuutusLokakuu: Ifin vakuutukset

Liiton jäsenenä sinulle kuuluu kattava Ifin vakuutuspaketti sekä työelämään että vapaalle. Vakuutuspakettisi sisältää seuraavat vakuutukset:

  • Liittovakuutus, joka on voimassa aina 90 ikävuoteen saakka: matkavakuutus (matkustajavakuutus, matkatavaravakuutus, matkavastuuturva ja matkaoikeusturva) ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Vastuuvakuutus ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalle
  • Järjestövakuutus

Suomen edullisin henkivakuutus

Voit täydentää liiton jäsenyyteen kuuluvaa vakuutuspakettiasi ottamalla Ifiltä muita vakuutuksia ja lisäturvaa edullisesti jäsenetuhintaan. Jäsenenä voit hankkia Ifiltä Suomen edullisimman henkivakuutuksen! Primus-henkivakuutus on sinulle ja puolisollesi 65,1 % normaalihintoja halvempi. Henkivakuutus turvaa perheesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin.

Laske henkivakuutuksesi jäsenhinta alla olevalla laskurilla tai osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi

Lisäturvaa Primus-tapaturmavakuutuksella

Voit täydentää liittovakuutuksen tapaturmaturvaa Primus-tapaturmavakuutuksella, joka on joustava, edullinen ja voimassa 24/7 työssä ja vapaa-ajalla. Voitte rakentaa sinulle ja puolisollesi sopivan paketin omien tarpeidenne ja elämäntilanteen mukaan. Lisäksi Primus-vakuutuseduista löytyy lapsen tapaturmavakuutus, jolla vakuutat lapsesi ilman omavastuuta noin 3 eurolla kuukaudessa ­– voimassa 24/7, myös kilpaurheilussa 18-vuotiaaksi asti.

Lue lisää Primus-tapaturmavakuutuksesta

Jopa 16% alennusta muista Ifin vakuutuksistasi

Liiton jäsenenä pääset If Etuohjelmaan mukaan ottamalla Ifistä kaskovakuutuksen tai kotivakuutuksen ja vastaanottamalla vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuille. Saat lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi vähintään 11 prosentin alennuksen. Parhaimmillaan alennuksesi on 16 %, sillä etusi kasvavat asiakkuutesi mukana.

Lue lisää Etuohjelmasta Ifin sivuilta

Kysy lisää Ifistä

Onko sinulla kysyttävää liiton jäsenyyteen sisältyvistä vakuutuksista tai Ifin tarjoamista jäseneduista? Ifin asiakaspalvelun chat palvelee sinua tällä sivulla (ma–pe 8–20 ja la–su 10–16). Avaa chat oikeassa reunassa olevasta viesti-ikonista.Tarkempaa tietoa vakuutuksista saat myös Ifin Insinööriliitto -sivulla.

Ifin asiakaspalvelu: (arkisin ma-pe 8-20 puh. 010 19 19 19 ) tai Ifin verkkopalvelusta.

 

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut: Palkkatilastot, palkkaneuvonta, Danske Bankin edut pankkipalveluihin, Urapalvelujen työnhakuasiakirjat, tapahtumat, työsuhdeneuvonta, Member+ jäsenetupalvelu, ILRY Mobiili, liiton koulutukset

Member+

Insinööriliiton jäsenenä käytössäsi on lukuisia jäsenetuja, joita voit hyödyntää erilaisissa tilanteissa. Saat jäsenedut käyttöösi sähköisestä Member+ jäsenetupalvelusta, josta löydät niin Insinööriliiton omat kuin akavalaisten yhteiset tarjoukset ja edut.

Rekisteröidy, tutustu ja hyödynnä edut: www.memberplus.fi

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa tapahtumista sekä muut liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!