Elokuu: ILRY Mobiili

Kuukauden etu ILRY MobiiliJoko sinulla kulkee liitto taskussasi? Kun lataat ILRY Mobiili -sovelluksen, sähköinen jäsenkortti ja vakuutustodistus ovat aina näppärästi mukana älypuhelimessasi. Sovellus tuo samalla liiton sähköiset palvelut yhteen paikkaan käytettäväksesi ja voit päivittää sitä kautta jäsenyytesi yhteystietoja.

Pääset lataamaan ILRY Mobiilin ilmaiseksi Google Play  ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Kirjautuminen onnistuu omalla jäsennumerolla. Mikäli olet juuri liittynyt jäseneksi, kirjautuminen onnistuu, kun jäseneksi liittymisesi on käsitelty.

Sähköisen jäsenkortin ja vakuutustodistuksen lisäksi löydät ILRY Mobiilista liiton sähköiset palvelut, kuten työpaikkatorin ja palkkanosturin. Se tiedottaa jäsenyyteen liittyvistä palveluista ja eduista sekä uudistuksista niihin liittyen. Lisäksi voit selata sovelluksessa helposti tulevia koulutuksia ja tapahtumia.

ILRY Mobiilissa on myös työkalu työajan seuraamista varten. Voit kirjata päivittäisen työaikasi Työaikakirjanpito-osioon. Työaikaraportit on helppo lähettää CSV-muodossa jäsentiedoissa olevaan sähköpostiin. Voit päivittää jäsentietojesi sähköpostiosoitetta ja muita yhteystietoja sovelluksen Tietojen päivitys -osiossa.

Tiedot ja ohjeet ILRY Mobiilin lataamiseen ja käyttöön

Sovellusta kehitetään jatkuvasti, jotta se voi muutaman vuoden päästä korvata fyysisen jäsenkortin kokonaan. Mobiilijäsenkortin rooli kasvaa jo tässä kuussa, kun perinteistä muovista jäsenkorttia ei elokuusta eteenpäin lähetetä enää jäseneksi liittyessä automaattisesti, vaan se tulee tilata erikseen. Sähköisellä jäsenkortilla saa kaikki samat edut kuin muovikortilla, Teboil-etua lukuun ottamatta.

ILRY Mobiilin ominaisuuksia ja toimintoja parannetaan vastaamaan paremmin jäsenien tarpeita. Alkuvuodesta toteutettiin facelift liiton uuden visuaalisen ilmeen mukaiseksi. Samalla palveluun lisättiin uusittu Työpaikkatori ja liiton 100-vuotisjuhlavuoden tapatumia tuotiin paremmin esille.

Kaikki palaute on meille tärkeää ja voit antaa sitä liiton asiakaspalvelun, verkkosivujen palautelomakkeen tai sovelluskaupan arvosteluiden kautta.

 

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut: Palkkatilastot, palkkaneuvonta, Danske Bankin edut pankkipalveluihin, Urapalvelujen työnhakuasiakirjat, tapahtumat, työsuhdeneuvonta, Member+ jäsenetupalvelu

Liiton koulutukset

Oletko jo vilkaissut syksyn koulutustarjontaa? Kehitä työelämäntaitojasi monipuolisissa koulutuksissa, joita Insinööriliitto järjestää eripuolilla Suomea ja verkossa.

Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia. Lue lisää liiton koulutuksista ja tutustu ajankohtaiseen tarjontaan koulutuskalenterista.

 

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa tapahtumista sekä muut liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!