Huhtikuu: Tapahtumat

Kuukauden etu - TapahtumaKesäkausi on alkanut ja se tarkoittaa samalla liiton tapahtumakalenterin vilkastumista. Järjestämme pitkin vuotta monia erilaisia tapahtumia ympäri Suomea. Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa tapahtumista sähköisten kutsujen muodossa ja tapahtumatiedotusta on myös somekanavissa sekä jäsensivuilla.

Liitolle on tärkeää, että pääset verkostoitumaan, nauttimaan vapaa-ajasta ja saat myös uusia polkuja kehittää omaa osaamistasi erilaisissa tapahtumissa. Monenlaista tempausta ja tapahtumaa löytyy perhe- ja opiskelijapäivistä uratapahtumiin. Tänä vuonna vietettävä liiton 100-vuotisjuhlavuosi tuo hyväntekeväisyyskonserttikiertueen ja muita tapahtumia monille paikkakunnille.

Katso tapahtumakalenteri

Liiton juhlavuosi

100-vuotias Insinööriliitto juhlii koko vuoden näyttävästi ja järjestää yli 40 tapahtumaa ympäri Suomen. Liitto on pitänyt huolen, että tekemistä löytyy kaikille. Erilaisia tapahtumia järjestetään lapsille, nuorille, perheille ja työelämässä oleville. Tänä vuonna myös Kesäkaravaanit ovat osana juhlavuoden tapahtumia.

Yksi juhlavuoden merkittävimmistä tapahtumista on Tulevaisuutta luomassa -konserttikiertue, jonka tuotot lahjoitetaan tukemaan suomalaisten lasten ja nuorten hyvinvointia. Juhlakonsertti ihastuttaa tässä kuussa 26.4. Kuopiossa. Löydät konserttien ajankohdat ja lipunmyynnin myös Facebookin -tapahtumasivulta.

Liitto on Provinssissa, Ilosaarirokissa ja Pori Jazzissa, joiden lippuihin jäsenemme saavat alennuksen. Löydät edellä olevien linkkien takaa alennusten lunastusohjeet.

Katso juhlavuoden tapahtumakalenteri

Lue lisää juhlavuodesta

Monessa mukana

Järjestämme erilaisia teematapahtumia, kuten koulutus- ja uratapahtumia eri puolilla Suomea. Esimerkiksi uralounailla pääset keskustelemaan alasta, omasta urakehityksestä sekä työnhausta. Lounailla järjestetään myös CV-kuvausta. Koulutustapahtumissa pääset kehittämään itseäsi alan työelämässä ja saat ajankohtaista tietoutta sekä työkaluja erilaisiin työelämässä eteen tuleviin tilanteisiin.

Liitto osallistuu ympäri vuoden myös aktiivisesti rekrytointitapahtumiin ja messuille sekä Akavalaisiin tapahtumiin. Löydät liiton tapahtumakalenterista parhaiten, missä olemme paikalla seuraavaksi.

Muistathan myös oman jäsenjärjestösi tapahtumat, joissa pääset viettämään vapaa-aikaa sekä verkostoitumaan muiden lähellä olevien jäsenten ja alan ihmisten kanssa. Kannattaa seurata aktiivisesti jäsenjärjestösi verkkosivuja ja somekanavia, jotta pysyt kartalla tulevista tapahtumista.

Katso oman jäsenjärjestösi verkkosivut

 

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut: Palkkatilastot, Palkkanosturi, opiskelijoiden ja vastavalmistuvien palkkasuositukset, palkkaneuvonta, Danske Bankin edut pankkipalveluihin, Urapalvelujen työnhakuasiakirjat

Koulutukset

Pääset kehittämään työelämän taitojasi myös lukuisissa Insinööriliiton järjestämissä koulutuksissa ympäri maata sekä verkossa.
Kouluttajina toimivat liiton omat uravalmentajat ja muut asiantuntijat sekä eri alojen erikoisasiantuntijat valmennus- ja koulutusyrityksistä. Koulutukset ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia.

Tutustu koulutusten sisältöihin ja tarkista ajankohtainen tarjonta koulutuskalenterista.

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa tapahtumista sekä muut liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Avoinna arkisin klo 9-16 puh 0201 801 801 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi