Marraskuu: Member+ 

Jäsenenä käytössäsi on lukuisia jäsenetuja, joita voit hyödyntää erilaisissa tilanteissa. Kaikki jäsenedut saat sähköisestä Member+ jäsenetupalvelusta, josta löydät niin Insinööriliiton omat kuin akavalaisten yhteiset tarjoukset ja edut. Marraskuulle olemme poimineet muutamia ajankohtaisia etuja, joihin kannattaa tutustua tarkemmin. 

Rekisteröidy, tutustu ja hyödynnä edut
Seuraa Member+:n etuja myös Facebookissa

 

IL 100 -konserttikiertueelle jäsenhintaan

Insinööriliitto täyttää 100 vuotta ja juhlavuoden 2019 yksi päätapahtumista on kuudessa kaupungissa järjestettävä Tulevaisuutta luomassa -hyväntekeväisyyskonserttikiertue. Insinööriliitto lahjoittaa konserttien tuotot juhlavuoden päätteeksi Me-säätiölle, joka tekee työtä vähentääkseen lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa. Konserteissa esiintyvät tähtiartistit Olavi Uusivirta, Diandra, Osmo Ikonen ja Ida Elina. Juontajina toimivat koomikot Niina Lahtinen ja Janne Kataja.IL100 juhlavuosi

Jäsenenä saat itsellesi ja seurueellesi liput tietenkin jäsenetuhintaan! 

  • 25 € / aikuinen (norm. 35 €)
  • 15 € / alle 17-vuotias, opiskelija, eläkeläinen (norm. 25 €)

Hintoihin lisätään palvelumaksu sekä mahdollinen toimitusmaksu.

Alennuksiin oikeuttavan koodin  tai linkin löydät Member+:sta.

Helsinki City Running Day 

Helsinki City Running Day yhdistää viisi eri juoksutapahtumaa. Jokaiselle on tarjolla riittävää haastetta, kun 18.5.2019 juostaan maraton, puolimaraton, maratonviesti, viiden kilometrin katujuoksu ja perheen pienimmille suunnattu Minimarathon.

Insinööriliiton jäsenenä saat -10% alennuksen kaikista HCRD:n juoksutapahtumista. HCRD:n juoksutapahtumien hinnat nousevat portaittain, joten mitä aikaisemmin ilmoittaudut, sen edullisempi tapahtuma on! 

Vianor - rengas ja autohuoltopalvelutMember+ jäsenetupalvelu

Kaikki rengas- ja autohuoltopalvelut saat helposti Vianorilta, nyt vielä entistä edullisemmin. Insinööriliiton jäsenenä saat 10 % alennuksen Vianorin kuluttajahinnoista 28.2.2019 asti. Alennus normaalihintaisia tuotteita, alennus ei koske tarjoustuotteita. Alennuksen saa Vianorin palvelupisteissä ympäri Suomen näyttämällä Insinööriliiton jäsenkorttia tai mobiilijäsenkorttia. Ajantasaiset kuluttajahinnat ja lähimmän palvelupisteen löydät Vianorin sivuilta. 

HopLop

HopLop on liikunnallinen seikkailupuisto, joka tarjoaa lapsille ja vanhemmille hauskaa yhteistä tekemistä. Insinööriliiton jäsenen mukana olevien lasten sisäänpääsymaksu on arkisin vain 10€ (normaalihinta 16€). Aikuiset pääsevät seikkailupuistoon aina veloituksetta. Järjestäessäsi vähintään 8 hengen syntymäpäiväjuhlat HopLopissa, Insinööriliiton jäsenkortilla syntymäpäiväsankari juhlii veloituksetta.

Lisäksi jäsenet saavat käyttää synttärihuoneita kokoustiloina veloituksetta (sisältää tykin ja kankaan). Hyödynnä etu näyttämällä Insinööriliiton jäsenkorttia sisäänpääsyn yhteydessä. Edut ovat voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Ota edut käyttöön Member+:ssa

Kaikki esitellyt edut ja lukuisat muut saat käyttöösi Member+ -jäsenetupalvelussa.

Rekisteröidy, tutustu ja hyödynnä edut: www.memberplus.fi

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut: Sopimusten tarkistuttaminenDanske BankPalkkaneuvontaInsinöörilehti ja verkkolehtiUravalmennusMatkavakuutus
Ajankohtaiset jäsenetukampanjatKoulutuksetYksityiselämän oikeudellinen neuvonta, Luottamusmies

Palveluita eri tilanteisiin

Jäsenetujen lisäksi käytössäsi on laajat asiantuntijapalvelut, joiden avulla menestyt urallasi ja selvität erilaiset eteesi tulevat tilanteet. 

Koskipa kysymyksesi työsuhdeasioita, urasuunnittelua tai palkkatoivetta, voit aina kääntyä puoleemme. Monipuolinen koulutustarjonta ja henkilökohtainen neuvonta ovat tukenasi kaikissa urasi vaiheissa. 

Tutustu palveluihin

Etkö ole vielä jäsen?

Pääset hyödyntämään tätä ja montaa muuta jäsenetua ja -palvelua, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.
Tervetuloa joukkoon!

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Avoinna arkisin klo 9-16 puh 0201 801 801 (8,8 snt/min) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi