Helmikuu: Danske Bankin sijoittamisen etu

Oletko jo tutustunut Danske Bankin sijoittamisen etuun? Danske Bankin etukokonaisuus on laajentunut ja se sisältää nyt myös sijoittamiseen liittyviä palveluita. Insinööriliiton jäsenenä saat pankistasi huolimatta Danske Bankista edullisempia sijoituspalveluita – olitpa sitten omatoiminen sijoittaja, haet vaivatonta valmista ratkaisua tai toivot henkilökohtaista neuvontaa.

Ota edut käyttöön!

Sijoituspalvelut Danske BankiltaOta yhteyttä Danske Bankiin saadaksesi lisätietoa eduista:
0200 25880, ma-pe klo 8-20

Danske Bankin chat: Tämän sivun oikeasta alareunasta löydät myös Danske Bankin chatin, jonka kautta voit kysyä lisätietoja tähän jäsenetuun liittyen! Chatin aukiolo ma-pe: Sijoittaminen klo 9-17 ja päivittäispalvelut ja lainat klo 8-20. Muina aikoina voit jättää yhteydenottopyynnön, joka hoidetaan seuraavana arkipäivänä.

Aloita vaurastuminen ja valitse juuri sinulle sopiva tapa sijoittaa

Raha ei automaattisesti tuo onnea, mutta se tarjoaa taloudellista mielenrauhaa sekä itsenäisyyttä. Danske Bank tarjoaa sinulle välineet vaurastumiseen – valitse oma tapasi!

Helppo valmis ratkaisu

Tee verkkopalvelun kautta sijoitussuunnitelma, jonka perusteella Danske Bank suosittelee sinulle soveltuvinta rahastovaihtoehtoa. Palveluun kuuluvia sijoitusrahastoja hoitaa salkunhoitaja, joka sijoittaa varat puolestasi maailmanlaajuisesti kustannustehokkaiden ETF:ien ja indeksirahastojen kautta. Pääset sijoittamiseen kiinni jo 10 € kuukausisummalla. Varainhoito Online -palvelu tekee sijoittamisen aloittamisen helpoksi, riippumatta sijoitettavasta summasta tai aiemmasta sijoittamiskokemuksesta.

Omatoiminen sijoittaja

Käytössäsi ovat monipuoliset digitaaliset palvelut sekä kattavat sijoitusvaihtoehdot maailmanlaajuisesti, kilpailukykyisin välityspalkkiohinnoin. Kaupankäynti Online -palvelu on sinulle sopiva valinta erityisesti silloin, jos olet itsenäinen omatoimisijoittaja.

Henkilökohtainen neuvonta

Sinulle on jo ehkä kertynyt omaisuutta, ja haluat keskustella asiantuntijan kanssa sopivista sijoitusneuvonta- sekä varainhoitopalveluista.
Varaamalla tapaamisen voit hyödyntää Danske Bankin asiantuntijoiden apua ja neuvoja sijoittamisessa.

Tutustu tarkemmin sijoittamisen vaihtoehtoihin danskebank.fi/valmiinavaurastumaan

Etusi jäsenenä

 • Kaupankäynti Online -palvelu ilman kuukausimaksuja. Maksat vasta, kun teet toimenpiteitä, tällöin maksat välityspalkkioita tekemistäsi kaupoista.
 • Varainhoito- ja sijoitusneuvontapalveluista -15%.
 • Sijoittajalle Danske-tili ja verkkotunnukset veloituksetta.
 • Arvo-osuustilin siirto Danske Bankiin 0 euroa.
 • Yrittäjälle ilmainen kartoitustapaaminen ja tukea henkilökohtaisissa lainopillisissa asioissa.
 • Palvelua juuri sinun asioihisi erikoistuneilta henkilöiltä
 • Sijoituksien seuraaminen ja hoitaminen kätevästi mobiilissa.

Etujen voimassaolo edellyttää voimassaolevaa sijoituspalvelusopimusta Danske Kaupankäynnistä, Danske Sijoitusneuvonnasta tai Danske Varainhoidosta. Mikäli sopimus päättyy, noudatetaan kulloinkin voimassa olevia palveluhinnaston mukaisia maksuja ja sopimusehtoja. Muista palveluista veloitetaan kulloinkin voimassaolevan palveluhinnaston mukainen maksu.
 

Danske Bankin etukokonaisuuden muut edut

Asuntolainaetu Insinööriliiton jäsenille

 • Pienempi marginaali
 • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
 • Lyhennysvapaat ilman kuluja
 • Portaistettu maksuohjelma
 • Edullisemmat päivittäispalvelut

Lue lisää asuntolainaedusta

Maksaako asuntolainaa vai kannattaisiko sittenkin sijoittaa? "Suomalaisten varallisuuden kulmakivi on asunnot. Nopea lainan maksaminen ja varallisuuden kasaaminen asuntoon voi olla mieltä rauhoittavaa, mutta myös ongelmallista." Lue lisää aiheesta Danske Bankin artikkelista: Danske Bank - Maksaako asuntolainaa vai sijoittaa tänä vuonna?  ja kuulet samalla miksi yhä useampi valitsee sijoittamisen.

Danske Bankin lisäedut vastavalmistuneelle

 • Laajimmat palvelut päivittäiseen pankkiasiointiisi maksutta
 • Sisäänpääsy yli tuhanteen lentokenttäloungeen ja kattava matkavakuutus
 • Työkalut säästämiseen ja sijoittamiseen
 • Lainaa ilman avausmaksua – säästät 300 euroa

Lue lisää vastavalmistuneiden lisäeduista

 

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut: Palkkatilastot, Palkkanosturi, opiskelijoiden ja vastavalmistuvien palkkasuositukset, palkkaneuvonta

Member+

Insinööriliiton jäsenenä käytössäsi on lukuisia jäsenetuja, joita voit hyödyntää erilaisissa tilanteissa. Saat jäsenedut käyttöösi sähköisestä Member+ jäsenetupalvelusta, josta löydät niin Insinööriliiton omat kuin akavalaisten yhteiset tarjoukset ja edut.

Rekisteröidy, tutustu ja hyödynnä edut: www.memberplus.fi

 

 

Etkö ole vielä jäsen?

Saat Danske Bankin etukokonaisuuden ja muut liiton tarjoamat palvelut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!

Jos sinulla on kysyttävää jäsenyydestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme! Avoinna arkisin klo 9-16 puh 0201 801 801 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi