Heinäkuu: Member+

Ajankohtaisia jäsenetuja kesäksi!Kaipaatko kesälomalle lisää tekemistä? Olemme poimineet heinäkuun Kuukauden etuna hyviä kesävinkkejä Member+ jäsenetupalvelun tarjonnasta. Jäsenenä pääset hyödyntämään lukuisia erilaisia etuja. Kaikki jäsenedut löytyvät sähköisestä Member+ -palvelusta, joka pitää sisällään niin liiton omat kuin akavalaisten yhteiset tarjoukset ja edut. Nappaa ajankohtaiset vinkit, joilla kesästäsi tulee vieläkin mahtavampi!

Rekisteröidy, tutustu ja hyödynnä edut
Seuraa Member+:n etuja myös Facebookissa

Vuokrattavat lomahuoneistot ja mökit

Jäsenet saavat vuokrata eripuolilla Suomea sijaitsevia loma-asuntoja ja mökkejä tarjoushintaan. Lomahuoneistoja löytyy hienoista luontokohteista Lapista ja Pohjois-Suomesta, kuten Leviltä, Tahkolta ja Muoniosta sekä muualta Suomesta esimerkiksi Punkaharjulta ja Vuokatista. Kirjautumalla Member+ sivustolle liiton mökeistä näkee alennetun hinnan ja pääset näkemään kaikki lomahuoneistot sekä varaamaan niitä varauskalenterin kautta.

Katso kaikki lomahuoneistot Member+:sta

Auton vuokraus - Scandia Rent

Scandia Rent on suuri ja luotettava sekä täysin kotimainen autonvuokrausketju. Scandia Rent-palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä, jotka palvelevat asiakkaita ympäri Suomen, pieniä paikkakuntia unohtamatta. Valikoimasta löytyvät henkilö- ja pakettiautot, pikkubussit, tila-autot, maasturit sekä kuorma-autot.

Scandia Rent tarjoaa Member+ jäsenille seuraavat edut: 15% alennus normaalihintaisista henkilöauton vuokrauksista, 20 % alennuksen normaalihintaisista pakettiauton vuokrauksista ja erikoishintaiset viikonloppuvuokraukset

Alennuksiin oikeuttavan koodin ja edun lunastusohjeet saat Member+:sta Scandia Rent.

BookBeat ja Ruutu+BookBeat ja Ruutu+

Member+ tarjoaa BookBeat e- ja äänikirjasovelluksen kuukaudeksi maksutta. Palvelussa on kymmeniä tuhansia kiehtovia ääni- ja e-kirjoja, joita voit lukea ja kuunnella rajattomasti älypuhelimellasi tai tabletillasi. Voit myös luoda perhetilin, joka mahdollistaa BookBeat-tilin samanaikaisen käytön jopa viiden henkilön kesken.

Member+:sta löytyy myös Ruutu+ jatkuva tilaus 12 kk etuhintaan 8,95 €/kk (etu -10 %, norm. 9,95 €/kk). Näet lempisarjasi ennen muita ja aina ilman mainoksia. Ruutu+:n laaja urheilukattaus tarjoaa esimerkiksi kaikki Veikkausliigan suorat ottelut, Italian Seria A, NBA:ta, kotimaista lentopalloa ja salibandyä ja paljon muuta. Saat samalla leffat, mielenkiintoiset dokkarit ja lasten suosikkiohjelmat.

Lisätietoa ja etuun oikeuttavan koodin saat Member+:sta BookBeat ja Member+:sta Ruutu+.

Kuplika - Ekologiset astiat, puukot ja tulukset

Nautitko luonnossa olosta ja retkeilystä? Kupilka kädessäsi kantaa ikiaikaista perinnettä. Luontoa kunnioittava laadukas design ja uusi teknologia luovat yhdessä ympäristöystävällisen eräastian, luonnossa liikkujan parhaan kaverin. Nautitpa sitten luksusillallisesta tai telttailusta vaativassa ympäristössä, tuotteet tuovat palan suomalaisuutta jokaiseen hetkeen.

Kupilka tarjoaa Memberplus jäsenille 15 % alennuksen kaikista Kupilka-tuotteista verkkokaupassaan www.kupilka.fi/tuotteet. Alennukseen oikeuttavan koodin saat Member+:sta. Kirjoita alennuskoodi ostoskorin kuponkikoodi-kenttään.

Ota edut käyttöön Member+:ssa

Kaikki esitellyt edut ja lukuisat muut saat käyttöösi Member+ -jäsenetupalvelussa.

Rekisteröidy, tutustu ja hyödynnä edut: www.memberplus.fi

Mikä on Kuukauden etu?

Kuukauden etu nostaa esiin kuukausittain yhden Insinööriliiton jäsenyyteen kuuluvista eduista ja palveluista ja kannustaa hyödyntämään niitä omaan tilanteeseen sopivalla tavalla.

Aikaisemmat edut: Palkkatilastot, Palkkanosturi, opiskelijoiden ja vastavalmistuvien palkkasuositukset, palkkaneuvonta, Danske Bankin edut pankkipalveluihin, Urapalvelujen työnhakuasiakirjat, tapahtumat, työsuhdeneuvonta

Palveluja eri tilanteisiin

Jäsenetujen lisäksi käytössäsi on laajat asiantuntijapalvelut, joiden avulla menestyt urallasi ja selvität erilaiset eteesi tulevat tilanteet. 

Koskipa kysymyksesi työsuhdeasioita, urasuunnittelua tai palkkatoivetta, voit aina kääntyä puoleemme. Monipuolinen koulutustarjonta ja henkilökohtainen neuvonta ovat tukenasi kaikissa urasi vaiheissa. 

Tutustu palveluihin

Etkö ole vielä jäsen?

Saat ajankohtaista tietoa tapahtumista sekä muut liiton tarjoamat palvelut ja edut käyttöösi, kun liityt Insinööriliiton jäseneksi. Insinööriliittoon kuuluu 70 000 insinööriä, insinööriopiskelijaa ja muuta tekniikan alan ammattilaista.

Tervetuloa joukkoon!