Nooralotta Neziri

Luka Balac´ ja Heikki Ylinen

 

KuvatekstitKun Suomi menestyy, taustalta löytyy usein insinöörin luoma innovaatio. Insinöörin koulutuspolku johtaa yhtä hyvin huippu-urheilijoiden tulosten taustatekijäksi, uuden maun syntymiseen kuin kehittämään ratkaisuja ilmastomuutoksen torjuntaan. Maailmanluokan onnistumiset syntyvät insinöörien luovuuden ja teknisen osaamisen saumattomana yhdistelmänä.

 

Seuraa somessa #maailmailmaninsinöörejä

Maailma ilman insinöörejä

Haluamme uudessa kampanjassamme tuoda esiin insinöörien tärkeää roolia yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisijoina ja tekniikan alojen tärkeyttä niin Suomelle kuin koko maailmallekin. Lisäksi haluamme muistuttaa siitä, että tekniikan alan koulutus ja osaaminen ovat tärkeitä asioita juuri nyt kun Suomi tarvitsee uutta kasvua koronaepidemian kutistaman talouden vauhdittamiseen.

Olemme valinneet teemaksi “Maailma ilman insinöörejä” siksi, että haluamme pysäyttää ihmiset ajattelemaan, mitä mahdollisuuksia elämästä puuttuisi, jos meillä ei olisi osaavia insinöörejä. Suurimmalla osalla ihmisistä tekniset innovaatiot ratkovat päivittäin paljon ongelmia, mutta kyse on niin arkipäiväisistä ja itsestään selvitä asioista, että niihin ei tule kiinnitettyä välttämättä huomiota.