Insinööriliiton jäsenyys sisältää kattavan vakuutuspaketin sekä työelämään että vapaa-ajalle. Lisäksi liiton toimintaan ja tapahtumiin osallistuessasi olet vakuutuksen piirissä. Liiton vakuutussopimus on tehty If vahinkovakuutusyhtiön kanssa. Jäsenenä saat myös alennusta muista, itse ottamistasi Ifin vakuutuksista.

Onko sinulla kysyttävää liiton jäsenyyteen sisältyvistä vakuutuksista tai Ifin tarjoamista jäseneduista? Ifin asiakaspalvelun chat palvelee sinua tällä sivulla (arkisin klo 8 - 20).

Tarkempaa tietoa vakuutuksista saat Ifin Insinööriliitto -sivulla.

Järjestön jäsenen vastuuvakuutus

Liiton jäsenillä on Järjestön jäsenen vastuuvakuutus (JVA 313.1). Vastuuvakuutus antaa turvaa vahingonkorvausvelvollisuuden varalta (koskee henkilövahinkoja, esinevahinkoja ja varallisuusvahinkoja, jotka ammatissasi virheellä tai laiminlyönnillä aiheutat työnantajallesi, työtoverillesi tai sivulliselle henkilölle ja joista voimassa olevan oikeuden mukaan olet korvausvastuussa).

Jos joudut tilanteeseen, jossa arvelet tarvitsevasi tämän vakuutuksen tarjoamaa turvaa, ota yhteyttä ensin Insinööriliittoon.

 

Vapaa-ajan vakuutukset

Insinööriliiton jäsenenä saat kattavan vapaa-ajan turvapaketin: matkustajavakuutus, matkatavaravakuutus, matkavastuuvakuutus ja matkaoikeusturvavakuutus sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Matkustajavakuutuksessa ovat vakuutettuina myös vanhempansa ja isovanhempansa kanssa matkustavat alle 20-vuotiaat lapset. Opiskelijajäsenillä vakuutus on toissijainen, mikäli henkilö on oikeutettu saamaan korvauksia esimerkiksi oppilaitoksen vakuutuksen perusteella.

Voimassa olevan jäsenkortti toimii matkavakuutustodistuksena. Erillisen matkavakuutustodistuksen voi tilata Ifin asiakaspalvelusta arkisin klo 8–20, puh. 010 19 19 19 tai Ifin verkkopalvelusta.  

Yksityiskohtaisempaa tietoa vakuutuksista on Ifin Insinööriliiton jäsenille tarkoitetulla asiointisivulla www.if.fi/ilry.