Eroilmoitus Insinööriliiton jäsenyydestä

Jos haluat erota Insinööriliitosta, teethän sen tällä lomakkeella. Lomakkeen käyttö nopeuttaa ja helpottaa erosi käsittelyä.

Haluatko vielä pohtia asiaa? Lue lisää Miksi olla jäsen -sivulta ja ole tarvittaessa yhteydessä liiton asiakaspalveluun.

Huomioithan seuraavat seikat:

Jos jäsenmaksusi on työnantajaperinnässä, muista ilmoittaa työnantajaperinnän päättymisestä myös työnantajallesi. Varmista kuitenkin, että työnantaja perii maksut jäsenyytesi päättymiseen saakka.

Mahdollisista maksamattomista jäsenmaksuista lähetetään loppulasku erovahvistuksen yhteydessä. Jäsenmaksu tulee maksaa aina koko jäsenyyden ajalta.

Jäsenyyteesi kuuluvien vakuutusten voimassaolo päättyy jäsenyytesi viimeiseen päivään. 

Etunimi Sukunimi
Tarvitsemme jäsennumeron tai syntymäajan tunnistautumista varten.

Jäsenyytesi päättyy sen kuun loppuun, jolloin ilmoitat erostasi ellet ilmoita muuta ilmoita. Myös jäsenmaksu päättyy sen kuun loppuun jolloin eroat. Jäsenyyttä ei voi päättää takautuvasti.

Voit valita erohetken korkeintaan kuuden kuukauden päähän.
Kerro tässä mitä teet mahdollisen työttömyyskassan jäsenyyden kanssa. Jos olet Insinööriliiton kautta KOKO-kassan tai JATTK-kassan jäsen, on tästä tieto jäsensivujen jäsennäkymässä tai jäsenmaksulaskussasi.

IAET-kassan jäsenyys päätetään eroilmoituksesi perusteella kuluvan kuun loppuun tai ilmoittamanasi myöhempänä ajankohtana. Jos vaihdat toisen työttömyyskassan jäseneksi, varmista ennen eroamista, että jäsenyytesi on alkanut uudessa työttömyyskassassa. Vaihtaessasi kassasta toiseen yhden kuukauden kuluessa, säilytät toisessa kassassa kerryttämäsi työssäolo- ja jäsenyyskaudet.

Ilmoita suorajäsenenä jatkamisesta IAET-kassaan Ota yhteyttä -toiminnolla. IAET-kassan jäsenyyden laskutus päätetään Insinööriliitossa oletuksena kuluvan kuun loppuun tai ilmoittamanasi myöhempänä ajankohtana. IAET-kassa laskuttaa sinulta oman jäsenmaksunsa seuraavasta kuukaudesta lukien.

Käytämme erosyitä tilastointiin ja palveluidemme kehittämiseen.
Voit kertoa halutessasi vielä tarkemmin miksi eroat Insinööriliitosta.

Lähetämme erovahvistuksen sekä mahdollisen loppulaskun yllä antamaasi sähköpostiosoitteeseen eroilmoituksesi käsiteltyämme.

Lopuksi olisi vielä mukavaa kuulla mihin olet ollut jäsenyydessäsi tyytyväinen.