Insinööriliitto nyt myös älypuhelimessasi! 

Insinööriliiton mobiilisovellus tarjoaa Insinööriliiton palvelut kätevästi suoraan puhelimeesi. Sovelluksesta löydät mm. Palkkanosturin, jolla voit selata palkkataulukoita, sekä pääset helposti selaamaan tulevia tapahtumia ja liiton Työpaikkatorin avoimia työpaikkoja. Mobiilisovellus käy myös sähköisestä jäsenkortista, jolloin jäsennumerosi ja vakuutustietosi ovat aina mukanasi. Lue lisää jäsenyydestä täältä.

Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi maksutta Google Play  ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksen käyttö edellyttää voimassaolevan jäsenyyden. 

Kirjautumiseen tarvitset jäsennumeron, jonka syöttämisen jälkeen sovellus lähettää kirjautumiskoodin jäsentiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseesi. Kun kirjautumiskoodi on kerran syötetty, sovellus pysyy sisäänkirjautuneena ellei sovelluksesta itse aktiivisesti kirjaudu ulos. 

Jäsennumeron löydät jäsenkortistasi tai jäsenmaksulaskulta. Jos et löydä jäsennumeroasi tai sähköpostitietosi on vanhentunut, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0201 801 801 (ark. 9-16, puhelun hinta 8,8 snt/min) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ilry.fi.

Mobiilisovelluksen kehitystyö jatkuu ja toivomme jäsenistöltämme palautetta ja kehitysehdotuksia sovelluksen toiminnan ja ominaisuuksien suhteen. Palautetta voit antaa asiakaspalvelumme, verkkosivujemme palautelomakkeen tai sovelluskaupan arvosteluiden kautta.

 

ILRY Mobiili

 

Lataa

Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi Google Play  ja Apple App Store -sovelluskaupoista. Sovelluksen löydät nimellä ILRY Mobiili.

Kirjaudu

- Syötä sovellukseen jäsennumerosi.

- Saat kirjautumiskoodin jäsentiedoissasi olevaan sähköposti-osoitteeseesi.

- Kopioi koodi sovellukseen ja palvelut ovat käytössäsi