IAET-kassa

Joskus työelämä yllättää ikävällä tavalla ja voit joutua irtisanotuksi tai lomautetuksi. Insinööriliiton kautta voit kuulua IAET-kassaan ja turvata toimeentulosi muutostilanteessa, sillä työssäoloehdon täytyttyä olet lähtökohtaisesti oikeutettu ansiosidonnaiseen päivärahaan. 

Insinööriliiton jäsenenä voit liittyä IAET-kassaan ollessasi palkkatyössä. Liittymisen voi tehdä jäsensivuille kirjautumalla muutospyynnöllä jäsennäkymässä. Jäsentiedoista voit myös tarkistaa, oletko jo kassan jäsen. Muista päivittää samassa yhteydessä uudet yhteystietosi.

Kirjaudu jäsensivuille ja liity muutospyynnöllä kassaan  

Ohje työttömyyskassaliittymiseen jäsennäkymässä.

Kassaan voi liittyä myös lähettämällä sähköpostia Insinööriliiton asiakaspalveluun.

Työttömyysturvaetuuksiin liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan IAET-kassaan. Kassan nettisivuilla on myös päivärahalaskuri.

Jos sinulla on kysyttävää kassan jäsenyydestä, ota yhteyttä liiton asiakaspalveluun,
puh. 0201 801 801 (8,8snt/min), arkisin klo 9–16, asiakaspalvelu(at)ilry.fi.

Asiakaspalvelun kautta tavoitat myös liiton työsuhdeneuvonnan. Työttömän tai työttömyysuhan alaisen kannattaa hyödyntää myös liiton monipuoliset urapalvelut ja koulutukset.

 

Yrittäjien työttömyyskassa AYT-kassa

Yrittäjät voivat turvata toimeentulonsa työttömyyden varalta Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa AYT:n jäsenenä. AYT-kassasta saat lisätietoa kassan nettisivuilta www.ayt.fi.