Työpaikkatori uudistuu - tutustu uuteen palveluun

Insinööriliiton Työpaikkatorilla julkaistaan insinööreille ja tekniikan ammattilaisille suunnattuja avoimia työpaikkoja kaikkiin työelämän vaiheisiin sopien.  Lisäksi Työpaikkatorin "Kesäduunitori" -osiossa julkaistaan tekniikan alan opiskelijoille suunnattuja kesätyö- ja työharjoittelupaikkoja.

Työpaikkatori on uudistunut maaliskuussa 2019 ja uuden palvelun tuottaa Duunitori yhteistyössä Insinööriliiton kanssa. 

Tutustu uuteen Työpaikkatoriin

Suurin muutos aikaisempaan on siirtyminen vain jäsenille näkyneistä työpaikoista avoimelle sivustolle, joten jatkossa myös ilmoittajilla on käytössä useasti toivottu mahdollisuus tarkastella työpaikkailmoitusta itse. Myös ilmoitusten muokkaaminen helpottuu entisestään.

Duunitorin hakurobotit päivittävät järjestelmään ilmoituksia pitkin päivää. Sivustolle tulee automaattisesti näkyviin TE-palveluiden järjestelmässä julkaistut työpaikat kuin myös suurimpien työnantajien avoimet paikat. Jos kuitenkaan työpaikkailmoitustasi ei näy sivustollamme voit jättää ilmoituksen suoraan Duunitorille "Lähetä työpaikkailmoitus" linkin kautta.

Ilmoittaminen Työpaikkatorilla on työnantajalle maksutonta. Valitsemalla maksuttoman kampanjatason saat ilmoituksen näkyviin Insinööriliiton Työpaikkatorille.

Lähetä työpaikkailmoitus 

Insinööriliiton jäsensivujen vanha työpaikkapalvelu on jäsenten käytössä 1.4.2019 asti. 

Lisätietoja Työpaikkatorista
urahallinta(at)ilry.fi

Urapalvelun asiantuntijat tavoitat parhaiten liiton asiakaspalvelun kautta
puh. 0201 801 801 (8,4 snt/min), arkisin klo 9–16