21

kesä

21.6.2022 klo 17:30 -

21.6.2022 klo 20:30

Ilmoittautuminen:

Alkaa 13.6.2022 klo 10:00, päättyy 18.6.2022 klo 23:59

After Grad-ilta Jyväskylässä!

Tervetuloa viettämään mukava ilta, vastavalmistuneiden tai pian valmistuvien opiskelijakaveriesi seurassa, keilailun, vintage Arcade-pelien, biliksen ja mitä niitä nyt on. https://www.hollywoodbowling.fi/ 

Saapuminen noin 17.30 mennessä, aloitetaan tilaisuuteen virittäytymisellä ja orientaatiolla. Alustavasti on ainakin 8 keilarataa varattu meille käyttöön ekaksi pelitunniksi ja toiseksikin jokunen ja vähän bilispöytää yms Arcade-pelimahdollisuutta. (ei tehdä tästä kovin vaikeaa vaan katsotaan tilaisuuden alussa että kukaan ei yksin mutta muitakin kuunnellen)

Tule sellaisena, kuin olet CV-kuvausmahdollisuus on ehkä sitten jollain muulla kerralla. Tapahtuma on sinulle ja mahdollisesti mukaasi tuomallesi insinööri-/insinööriopiskelijahenkiselle kaverille maksuton. Paikkoja on kuitenkin varsin rajatusti, joten jos tulee este, niin muistathan perua osallistumisesi, että joku muu mahtuu messiin.

Paikalla tilaisuudessa ja ennen sitä sekä sen jälkeenkin, on varsin joviaali Insinööriliiton asiamiehesi Olli Backman. Olli huolehtii myös kesäauringon kuivattamista kurkuista sekä viihtyisyydestänne, mutta vastailee myös Insinööriliittoon liittyviin kysymyksiin ja on kovin helppo saada puhumaan ainakin eduista, palveluista ja penkkiurheilusta… Jos jotain ennakkokysyttävää ilmenee tai vaikka “haluaisin juuri näiden kolmen muun kanssa samalle radalle”-tyylistä asiaa niin olli.backman@ilry.fi on oikea osoite ja koitetaan tehdä näissäkin asioissa parhaamme!

Tervetuloa!