6

helmi

6.2.2023 klo 09:00 -

6.2.2023 klo 11:30

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 7.12.2022 klo 12:00, päättyy 6.2.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Asiantuntijan myyntitaidot B2B myynnin tehtävissä

Asiantuntijan myyntitaidot B2b myynnin tehtävissä -webinaari kuvaa insinöörin koulutustaustaan sopivalla tavalla myynnissä tarvittavia taitoja ja rohkaistaan asiantuntijoita kehittämään myyntityyliä, jolla menestyy ja viihtyy asiakastyössä. Tilaisuus toimii myös esittelynä kevään kuluessa pidettäviin syventäviin videovalmennuksiin.  

Webinaarin sisältö 

 • Myynnin moninaiset tehtävät ja uramahdollisuudet 
 • Asiantuntijoiden kokemat haasteet myyntityössä 
 • Myynnin tunnusluvut 
 • Keskeiset myyntitaidot ja keväällä pidettävien syventävien webinaarien esittely 
  • Uusien asiakkaiden hankinta, sosiaalisen median hyödyntäminen 
  • Asiakasarvo ja kilpailussa erottautuminen  
  • Hyvän asiakastapaamisen toteutus 
  • Hintaneuvottelut ja kaupasta sopiminen (klousaus) 
 • 10 neuvoa menestymiseen b2b myynnissä 

Teknisten tuotteiden ja palvelujen myyntiin tarvitaan asiantuntevia, luottamusta ja pitkäkestoista liikesuhdetta rakentavia ammattilaisia. Tähän insinöörit ovat parasta mahdollista ainesta. Teknistä myyntiä, josta merkittävä osa on business-to-business, B2B-myyntiä, voi oppia kuten muitakin insinööritaitoja, kun valmennusohjelma on oikein laadittu.

Tämä webinaari on osa Insinööriliiton B2B myyntitaitojen valmennusohjelmaa, jossa varustetaan myyntiin siirtyvä tai myynnissä jo aloittanut insinööri myyntitaitojen peruspaketilla. Sisältö on hyödyllinen myös yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville. 
 
Valmentajana toimii Ari J Tuominen, joka on b2b-myynnin kehittämisen konsultti Precision Oy:ssä  

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.