17

elo

17.8.2022 klo 17:00 -

17.8.2022 klo 19:30

Hybrid
Teams

Ilmoittautuminen:

Alkaa 10.8.2022 klo 15:00, päättyy 17.8.2022 klo 17:00

Asiantuntijaverkosto järjestää: Selviydy sähköttä 72 h

Asiantuntijaverkosto järjestää: Selviydy sähköttä 72 h

Jokaisella kotitaloudella tulisi olla 72 tunnin varautumishätävara sähkökatkon yllättäessä. Insinööriliiton Asiantuntijaverkosto järjestää varautumiskoulutuksen, jossa kerrotaan sähköttömyyden ja energian toimituksen haasteista sekä mistä ne johtuvat. Samalla jaetaan tietoa energian saannista ja varautumissuunnitelman tekemisestä.

Voit osallistua koulutukseen etäyhteyksillä Teamsin kautta ja esittää halutessasi kysymyksiä chatin kautta. Koulutuksesta jaetaan myöhemmin videotallenne Insinööriliiton jäsenten käyttöön.

Järjestelyistä vastaa Insinööriliiton Asiantuntijaverkoston Ohjausryhmä yhdessä Insinööriliiton kanssa. Kouluttajina ovat Tuomo Pohjantuli ja Hanna Pohjantuli, joilla on vankka koulutuskokemus maanpuolustukseen ja varautumiseen liittyvistä aiheista.

Ilmoittautumalla mukaan varmista pääsyn tapahtumaan ja saat sähköpostitse lisätietoja. Alla oleva Teams-linkki toimii myös ilman ilmoittautumista, jollet kerkeä ilmoittautumaan ennakkoon. Linkki tallenteeseen tullaan jakamaan ilmoittautuneille.

Suora osallistumislinkki Teams-koulutukseen.