24

tammi

24.1.2023 klo 09:00 -

24.1.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 7.12.2022 klo 12:00, päättyy 24.1.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

B2B myyntitaitojen valmennus opiskelijoille

B2B myyntitaitojen valmennus opiskelijoille -webinaari kuvaa opiskelijan mahdollisuuksia hyödyntää B2B-myynnin taitoja hankkiessaan itselleen hyvän työpaikan. Webinaari pyrkii myös herättämään kiinnostuksen tekniseen myyntiin mahdollisena uravaihtoehtona. 

Webinaarin sisältö 

  • Tekninen B2B myynti ammattina ja sen avaamat uramahdollisuudet 
  • Ammattimaisen B2B myynnin taidot  
  • Myyntitaitojen hyödyntäminen työpaikan haussa 
  • Työpaikkakandidaattien etsintä ja haastatteluihin eteneminen 
  • Edellytykset onnistuneelle haastattelutapaamiselle 
  • Yhteenveto ja miten varmistetaan, että työsuhde jatkuu ja kehittyy 

Teknisten tuotteiden ja palvelujen myyntiin tarvitaan asiantuntevia, luottamusta ja pitkäkestoista liikesuhdetta rakentavia ammattilaisia. Tähän insinöörit ovat parasta mahdollista ainesta. Teknistä myyntiä, josta merkittävä osa on business-to-business, B2B-myyntiä, voi oppia kuten muitakin insinööritaitoja, kun valmennusohjelman on oikein laadittu.

Tämä webinaari on osa Insinööriliiton B2B myyntitaitojen valmennusohjelmaa, jossa varustetaan myyntiin siirtyvä tai myynnissä jo aloittanut insinööri myyntitaitojen peruspaketilla. Sisältö on hyödyllinen myös yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville. 

Valmentajana toimii Ari J Tuominen, joka on b2b-myynnin kehittämisen konsultti Precision Oy:ssä  

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.