13

loka

13.10.2020 klo 17:00 -

13.10.2020 klo 20:00

Oulu
Pohjois-Suomi
PERUTTU

Design for Excellence – laatua tuotekehitykseen (peruttu)

Paikka: Oulu, Vanha Paloasema
Kouluttaja: Veijo Hiltula, Design For Excellence (DFX) Consultant
Kesto: 3h

Koulutus auttaa osallistujia kehittämään yritysten sisäisiä ja ulkoisia prosesseja. Osallistujat saavat lisäksi työkaluja, joiden avulla he voivat kehittää oman vastuualueensa toimintaa ja samalla ymmärtävät paremmin, miten oma alue liittyy tuotteen kaikkiin muihin elinkaaren vaiheisiin. Tavoitteena on hyödyntää tehokkaasti eri elinkaaren vaiheissa työskentelevien henkilöiden kokemusta ja ideoita, vaikka he työskentelisivät eri yrityksissä.

Koulutuksessa käydään läpi Design for Excellencen eri pääperiaatteita, joilla parannetaan sekä kokonaiskustannustehokkuutta että eri osa-alueiden kustannustehokkuutta. Koulutus sisältää teoriakoulutusta, itsenäisiä harjoituksia ja ryhmätöitä. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia kehittämään yrityksen tuotekehityksen kykyä ottaa huomioon kaikista tuotteen elinkaaren vaiheista tulevat kehitysideat ja vaatimukset. Sisältö:

  • DFX Yleisesittely
  • Toimintolaskennan pääperiaatteet
  • Toimintolaskennan harjoituksia
  • Yleisiä DFX periaatteita
  • Materiaalin hallinnan ja logistiikan DFX periaatteita ja ryhmätöitä

Kouluttajana toimii insinööri Veijo Hiltula, joka on Insinööriliiton asiantuntijaverkoston jäsen. Hän on tehnyt DFX-konsultoinnin lisäksi laatutyötä Nokialla vuosikymmeniä eri positioissa.