30

maalis

30.3.2022 klo 09:00 -

30.3.2022 klo 11:30

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2021 klo 12:00, päättyy 30.3.2022 klo 07:30

Esihenkilökoulutus 1: Esihenkilöksi kasvaminen

Oletko uusi esihenkilö tai siirtymässä lähiaikoina esihenkilöksi? Tunnista vahvuutesi ja kasva uuteen tehtävääsi! Tarjolla on 3-osaisen webinaarisarja uusille esihenkilöille: jokainen osa on itsenäinen kokonaisuus, ilmoittaudu yhteen tai kaikkiin osiin. Keräämällä koko sarjan saat kasvuprosessin, joka parhaiten tukee ammatillista vahvistumistasi. 

Sarjan 1. osa Esihenkilöksi kasvaminen keskittyy tukemaan uuteen rooliin kasvamista. Miten siirtyä asiantuntijasta esihenkilöksi? Miten löytää uusi tasapaino? Miten avata valmentavan johtamisen ovea? 

Koulutuksen sisältö 

  • Esihenkilön rooliin kasvaminen; tehtävä, rooli ja identiteetti 
  • Tuloksia ihmisten kanssa ja kautta; valmentava esimiestyö 
  • Henkilökohtainen kasvupolku; ytimessä itsetuntemus 
  • Oman johtamisvoiman tunnistaminen ja vahvistaminen 

Valmentajana toimii business coach Anna-Mari Siekkeli. Anna-Mari on SparriKumppani, valmennusyrittäjä, jonka missiona vahvistaa hyvän johtamisen kokemuksia ja työyhteisöjen tavoitteellista yhteistyötä.

Osa 2: Esihenkilön ihmissuhdetaidot 13.4.2022
Osa 3: Esihenkilö muutoksen johtajana 12.5.2022

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.