12

touko

12.5.2022 klo 09:00 -

12.5.2022 klo 11:30

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2021 klo 12:00, päättyy 12.5.2022 klo 07:30

Esihenkilökoulutus 3: Esihenkilö muutoksen johtajana

Haluatko olla leaderi, joka saa muut mukaan muutokseen? Kehitä taitoasi johtaa yhteistä kehittämistä ja muutosta työpaikalla. Vahvista muutosmyötärintaa ja tunnista sudenkuoppia, joihin helposti voi pudota. 

Muutoksen johtaminen on 3-osaisen webinaarisarjan viimeinen osa, joka keskittyy muutokseen, uudistumiseen ja oppimiseen työpaikalla. Keskiössä ovat esihenkilön tehtävät, mahdollisuudet ja haasteet muutoksen eri vaiheissa. Jokainen webinaari on itsenäinen kokonaisuus. Keräämällä koko sarjan saat kasvuprosessin, joka parhaiten tukee ammatillista vahvistumistasi 

Koulutuksen sisältö 

  • Miten yhdessä luodaan hyvää tulevaisuutta 
  • Oppiminen ja kasvun asenne arjessa – Mitä vaatii esihenkilöltä? 
  • Vuorovaikutus kehittämisen keinona 
  • Muutosmuskeleiden kasvattaminen 

Valmentajana toimii business coach Anna-Mari Siekkeli. Anna-Mari on SparriKumppani, valmennusyrittäjä, jonka missiona vahvistaa hyvän johtamisen kokemuksia ja työyhteisöjen tavoitteellista yhteistyötä. 

Osa 1: Esihenkilöksi kasvaminen 30.3.2022
Osa 2: Esihenkilön ihmissuhdetaidot 13.4.2022

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.