31

touko

31.5.2022 klo 13:00 -

31.5.2022 klo 15:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2021 klo 12:00, päättyy 31.5.2022 klo 08:50

Etätyö ja itsensä johtaminen

Etätyö, tämän päivän sana. Mahdollisuus johtaa itseä napakasti mutta lempeällä kädellä, muistaen yrityksen vastuut ja velvollisuudet. Etätyössä tarvitaan hyvää itsensä johtamista. Se mahdollistaa, mutta myös velvoittaa.

Webinaarissa pureudutaan etätyön mahdollisuuksiin. Yhdistetään kaikki yhteen. Mukana työnantaja, työkaverit sekä sinä, unohtamatta hyvinvointia ja sen tuomia mahdollisuuksia.

Koulutuksen sisältöä:

  • Meidän uusi normaali
  • Minä ja hybridityö
  • Miten vastaan yrityksen tarpeeseen etätyössä
  • Minä ja työpiste
  • Hyvinvointini etänä

Kouluttajana toimii Insinööriliiton uravalmentaja Veera Udd, joka on koulutustaustaltaan uravalmentaja, opettaja sekä insinööri. Veeran sydäntä lähellä on toisen auttaminen, yksilön tarpeet ja toiveet huomioiden.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.