29

syys

29.9.2022 klo 16:00 -

29.9.2022 klo 17:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 15.9.2022 klo 00:00, päättyy 27.9.2022 klo 00:00

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumajärjestelmään, et pääse ilmoittautumaan tähän tilaisuuteen. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi jonka löydät jäsentiedoistasi eAsioinnista.

Etävierailu Profit softwarelle

Tapaa ihmiset finanssi-IT:n aallonharjalla!

Tervetuloa tutustumaan Profit Softwareen virtuaalitapahtumassa 29.9.

Kaipaatko kehittäjänä uuden oppimista tai vaikkapa seuraavaa askelta urallesi? Tule kuulemaan, mitä me teemme työksemme ja juttelemaan kanssamme.

Lämpimästi tervetuloa linjoille Teamsin välityksellä torstaina 29.9. klo 16-17. Esitä kysymyksesi tilaisuudessa tai lähetä se etukäteen ilmoittautumislinkin kautta.

Osallistujille lähetetään Teams-linkki päivää ennen tapahtumaa.

Keitä olemme?

Profit Software on finanssi-it-yritys, jolla on osaamista niin konsultoinnista, järjestelmäratkaisuista kuin analytiikasta. Pähkinänkuoressa voi sanoa, että modernisoimme pankkeja ja vakuutusyhtiöitä Suomessa ja Pohjoismaissa kehittämillämme ratkaisuilla, ketterillä menetelmillä sekä tarjoamalla asiantuntemustamme.

Olemme luottamusbisneksen ytimessä – teemme työtä ihmisinä toisille ihmisille yhteiskunnallisesti tärkeiden toimijoiden kanssa. Olemme toimineet alalla jo 30 vuotta ja meillä työskentelee yli 350 asiantuntijaa. Kasvumme suuntautuu vahvasti Pohjoismaihin, mikä tarkoittaa uusia uramahdollisuuksia ja kiinnostavia projekteja.

Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme, ja iloisia voidessamme tarjota niin pitkäjänteistä tekemistä sellaista kaipaaville, kuin nopeatempoisempaakin projektia, mikäli vaihtelu on se, mikä pitää tekemisen mielekkäänä – hauskuutta unohtamatta. Meillä kukaan ei jää yksin, vaan työtä tehdään tiiminä. Auttavaisessa ja rennossa ympäristössä pääset kehittymään asiantuntijuuden seuraavalle tasolle.

Mitä virtuaalitapahtumassa on luvassa?

Tule tutustumaan meihin ja kuulemaan suoraan kehitystyötä tekeviltä, millaista arjen työskentely Profit Softwarella on. Esittelemme lyhyesti yrityksemme ytimen ja kerromme projekteistamme. Tule ja kysy! Voit myös lähettää kysymyksesi etukäteen ilmoittautumisesi yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 27.9.!

Osallistuessasi annat suostumuksen Profit Softwarelle tietojen keräämiseen oheisen linkin mukaan