13

heinä

13.7.2024 klo 14:00 -

13.7.2024 klo 16:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.3.2024 klo 00:00, päättyy 18.6.2024 klo 23:00

Tapahtuman järjestäjä:

Hyvinkään-Riihimäen Insinöörit

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumahallintaan, et pääse ilmoittautumaan jäsenjärjestöjen avaamiin tilaisuuksiin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi selvittääksesi mahdollisuutesi osallistua tiettyyn tilaisuuteen. Näet oman jäsenjärjestösi sähköisestä jäsenkortistasi tai kirjautuessasi jäsensivuille.

Heinähattu, Vilttitossu ja Pamela -täti, 13.7. Riihimäellä

Heinähatun ja Vilttitossun äiti Hanna lähtee miehensä Matin kanssa hermolomalle, ja he pyytävät Pamela-tätiä lastenvahdiksi.

Samaan aikaan toisaalla Sorkkarauta-Salonen ja Viila-Voutilainen karkaavat vankilasta kannoillaan poliisit Isonapa ja Rillirousku. Pakomatkallaan Sorkkarauta-Salonen eksyy Pamela-tädin kampaamoon poliiseja piiloon ja vastaa hätäpäissään Pamela-tädin puhelimeen. Yhtäkkiä Pamela-tätejä onkin useampi, vaan Heinähattua ja Vilttitossua ei niin vain huijata, vaan he alkavat epäillä omituisen lastenhoitajan olevan jotain muuta kuin miltä näyttää! Tästäpä alkaakin Kattilankosken perheen huima seikkailu, josta ei vauhtia ja vaaratilanteita puutu.

Hyri tarjoaa jäsenille mahdollisuuden ostaa lippuja Riihimäen kesäteatteriin 13.7. klo 14
näytökseen hintaan 15 €/kpl. Hinta sisältää pääsylipun sekä väliaikatarjoilun.

Ilmoittaudu mukaan viim. 18.6. Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä lisätietoa tapahtumasta ja lippujen lunastamisesta. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 18.6. mennessä. Sen jälkeen tulleista peruutuksista maksua ei palauteta.