28

maalis

28.3.2023 klo 09:00 -

28.3.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 13.2.2023 klo 12:00, päättyy 21.3.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Henkilökohtainen hyvinvointi

Henkilökohtainen hyvinvointi on hyvin yksityinen ja yksilöllinen asia meille jokaiselle. Sitä ei voi ulkoistaa, vaan vastuu hyvinvoinnistamme on itsellämme. Hyvinvointimme ylläpito on elämämme tärkeimpiä vastuita. Itsetuntemus, myönteinen ajattelu ja armollisuus itseämme kohtaan ovat avainasemassa. Tule webinaariin! Opit pitämään paremmin itsestäsi huolta!

Sisältö
•    Hyvinvoinnin psykologinen pääoma
•    Arjen hyvinvointi – 10 ajatusta
•    Asenne ratkaisee, tunteet ohjaavat
•    Ryhmätyö – mikä saa sinut voimaan hyvin
•    Miten tästä eteenpäin?

Kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja, hyvinvointiyrittäjä Ykä Koskinen. Hän on toiminut kymmenen vuotta työyhteisöjen, asiantuntijoiden sekä yrittäjien henkisen hyvinvoinnin sparraajana ja valmentajana. Yrittäjänä hänen tavoitteensa on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä myönteisyyden lisääminen yhteisöissä ja työelämässä.  Hän auttaa asiakkaitaan kohti valoisaa tulevaisuutta.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. 

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.