28

loka

28.10.2021 klo 09:00 -

28.10.2021 klo 11:00

Webinaari

Ilmoittautuminen:

Alkaa 9.6.2021 klo 10:00, päättyy 28.10.2021 klo 07:30

Hyvinvointi ja jaksaminen

Milloin olet viimeksi tuntenut olosi levolliseksi, hyvinvoivaksi ja keskittyneeksi?  Mikä on mahdollistanut nämä tunteet? Kaipaatko aikaa pysähtyä, pientä hetkeä olla vaan?

Hyvinvointi ja jaksaminen -koulutus mahdollistaa tämän. Ota siis aikaa itsellesi.  Tule siis jakamaan ja kokemaan hetken pysähdys elämässäsi.

Koulutuksessa käydään läpi mm.

  • työssä ja arjessa jaksamisen keinoja
  • keinoja selviytyä välillä niin kiireisestä oravanpyörästä
  • miten saadaan pidettyä motivaatio työssä ja työnhaussa yllä mahdollisimman hyvin
  • metodeita miten voit itse vaikuttaa hyvinvointiisi, mitä kaipaat ja mihin tarvitset tukea?
  • puhutaan aikatauluista, oman kehon vaikutuksista sekä stressitekijöistä

Valmentajana toimii Insinööriliiton uravalmentaja Veera Udd, joka on koulutustaustaltaan uravalmentaja, opettaja sekä insinööri. Veeran sydäntä lähellä on toisen auttaminen, yksilön tarpeet ja toiveet huomioiden.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Ilmoittautuminen päättyy webinaariaamuna klo 7.30. Jos tämän jälkeen haluat osallistua webinaariin, pyydä linkki osoitteesta koulutus@ilry.fi

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.