10

huhti

10.4.2021 klo 16:00 -

10.4.2021 klo 17:30

Virtuaalitapahtuma

Hyvinvointia ja kokkailua huippukokki Arto Rastaan kanssa

Insinöörien virtuaalinen kokkikoulutapahtuma saa jatkoa, tällä kertaa kokataan verkossa huippukokki Arto Rastaan kanssa.

Tämä kokkikoulu yhdistää ainutlaatuisella tavalla hyvinvointitietouden ja laadukkaan sekä ravintorikkaan ruuan kokkailun – ajankohtaisina teemoina parhaillaan vahvasti trendaava lähiruoka, vastustuskykyä buustaavat ruoka- ja ravintoaineet sekä kokkailun ja ruokailun ilo ja nautinto. Osana noin 1,5 tuntia kestävää livelähetystä on 15-20 minuutin hyvinvointiluento liittyen aihepiiriin: terveyttä ja vastustuskykyä ravinnosta nautintoa unohtamatta. Mukaan pääsevät niin supermarja mustikka, kuivattu nokkonen kuin myös kalan ja yleisesti hyvien rasvojen terveyshyödyt.

Illan aikana kokataan:

Pääruoka
Piparjuurivoissa paistettua kuhaa, kurkumalla maustettua yrttirisottoa ja nokkos- tai basilikapestoa

Jälkiruoka
Hunajalla aateloitu rahka kotimaisesta mustikasta & karamellisoitua kauraa

Osallistujat saavat reilu viikkoa ennen tapahtumaa reseptit viinisuosituksineen, kauppalistan, listan tarvittavista keittiövälineistä ja infoa etukäteen tehtävistä ennakkovalmisteluista. Kauppalista ja reseptit on mitoitettu 4 hengen kahden ruokalajin illalliseen. Osallistujat vastaavat itse raaka-aineiden hankinnasta. Raaka-aineiden hinta-arvio 4 hengen setistä on n. 40-50 € (ilman viinejä).

Tilaisuuden järjestää Insinööriliitto yhteistyössä Helsingin Insinöörien ja TJS Opintokeskuksen kanssa.

Ilmoittaudu mukaan 31.3. mennessä Helsingin Insinöörien verkkosivuilla ilmoittaudu-linkistä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset allergiat ja ruoka-ainerajoitukset. Arto soveltaa reseptisi ja ohjeet niiden mukaan.