18

tammi

18.1.2023 klo 09:00 -

18.1.2023 klo 12:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2022 klo 12:00, päättyy 18.1.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumahallintaan, et pääse ilmoittautumaan jäsenjärjestöjen avaamiin tilaisuuksiin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi selvittääksesi mahdollisuutesi osallistua tiettyyn tilaisuuteen. Näet oman jäsenjärjestösi sähköisestä jäsenkortistasi tai kirjautuessasi jäsensivuille.

Hyvinvoiva työyhteisö menestyy

Yksittäisten työntekijöiden ja työyhteisöjen vaikutus yritysten sekä organisaatioiden menestymiseen on kiistaton. Hyvinvoiva, motivoitunut, henkilöstö on ehdoton kilpailuetu.  

Mihin asioihin pitää kiinnittää oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä huomiota? Miten yksilö voi vaikuttaa työyhteisön hyvään ilmapiiriin ja menestykseen? Tule webinaariin saamaan oivalluksia omaan hyvinvointiisi ja työyhteisötoimintaasi. 

Sisältö 

  • Hyvinvoinnin Minuuttitesti – lähetetään ennakkotehtävänä 
  • Asiantuntijan vuorovaikutus- & tunnetaidot  
  • Oma vastuuni työyhteisössä  
  • Työyhteisön pelisäännöt  
  • Henkilökohtainen hyvinvointi  
  • Vuorovaikutus asiakaskohtaamisissa  
  • Miten tästä eteenpäin? 

Kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja, hyvinvointiyrittäjä Ykä Koskinen. Hän on toiminut kymmenen vuotta työyhteisöjen, asiantuntijoiden sekä yrittäjien henkisen hyvinvoinnin sparraajana ja valmentajana. Yrittäjänä hänen tavoitteensa on hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä myönteisyyden lisääminen yhteisöissä ja työelämässä.  Hän auttaa asiakkaitaan kohti valoisaa tulevaisuutta.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.