8

syys

8.9.2020 klo 17:00 -

8.9.2020 klo 21:00

Mikkeli
Itä- ja Kaakkois-Suomi

Ilmoittautuminen:

Alkaa 4.5.2020 klo 12:00, päättyy 4.9.2020 klo 14:00

Ihmisosaaja onnistuu

Paikka: Mikkeli, Sokos Hotel Vaakuna
Kouluttaja: Jouni Röksö, Insinööriliitto
Kesto: 4h

Koulutus sopii työtehtävästä riippumatta kaikille, jotka haluavat kehittää ihmistuntemustaan ja tiimityöskentelytaitojaan.

Ihmisosaaja onnistuu -koulutus on matka ihmistuntemukseen, jonka avulla saat työkalut parempaan ihmissuhteiden hoitoon tiimissä kuin yksilötasollakin – aina kun olet vuorovaikutustilanteissa. Taidoista on hyötyä myös kovenevilla työmarkkinoilla, johtuuhan selvitysten mukaan jopa 80 prosenttia irtisanomisista pohjimmiltaan yhteistyökyvyttömyydestä, sosiaalisesta taitamattomuudesta ja osaamattomuudesta ihmissuhteissa. Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehittämisalueesi.

Koulutuksessa tehdään itsearviointi, joka avaa toimintatapaerot konkreettisiksi työkaluiksi toimiessasi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Lisäksi tehdään harjoitus, jossa puretaan opittua käytäntöön.

Koulutuksen arvo on 600 € / hinta jäsenelle 0 €.

Kouluttaja Kouluttajana on Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), jolla on kymmenien vuosien kokemus urasuunnittelusta. Lisäksi hän valmentaa mm. tiimitaitoja, brändin rakentamista ja projektinhallintaa.  Hän on myös sertifioitu Via Groupin Ihmisosaaja onnistuu -valmennuksen vetäjä.