30

huhti

30.4.2021 klo 15:00 -

30.4.2021 klo 17:00

Virtuaalitapahtuma

Ikimuistoinen EtäVappu – Munkin on mentävä

Insinööri, tule viettämään ikimuistoista EtäVappua, missä tahansa oletkin! Vietetään virtuaalisesti yhdessä hauska ja rento iltapäivä, johon kuuluu paljon hyvää vappumusaa, mielenkiintoisia insinöörivieraita, tunnelmaa nostattava stand up -show sekä showbaari ja cocktailtyöpaja.

Virittäydy vapputunnelmaan: stand up -koomikko Marjo Rantanen

Vappunaurut tapahtumassa tarjoaa tunnelmamuotoilija, tietokirjailija ja stand up -koomikko, innostava ja energinen Marjo Rantanen.

Marjo toimii myös tilaisuuden juontajana ja jututtaa yhdessä Helsingin Insinöörien puheenjohtaja Lasse Laurikaisen kanssa studiovieraita, joita vielä tässä vaiheessa paljasta.

Äänestä suosikkibiisisi: Osmo Ikosen Live Jukebox

Vappubileiden musiikista vastaa Osmo Ikonen & co, joka soittaa tapahtumassa etäyleisön toivebiisejä ja luvassa on myös VappuMusaVisa!

Pääset siis itse vaikuttamaan siihen, minkälaisia kappaleita tapahtumassa kuullaan. Äänestää omaa suosikkibiisiäsi tästä linkistä! Eniten ääniä keränneet kappaleet kuulet lähetyksessä Osmon live-esittämänä.

Vapun viileimmät mock- ja cocktailit

Karnevaalitunnelman lisäksi vappuun kuuluvat ehdottomasti kuplivat juomat. Lähetyksessä on Vip Bartendersin ammattitaitoisten baarimestareiden cocktailtyöpaja, jossa kuullaan lisää vappujuomaperinteistä ja opitaan valmistamaan oma vappujuoma.

Kaikille osallistujille lähetetään reilu viikko ennen tapahtumaa ohjeet ja tarvikelistan, jotta voit tehdä itsellesi kotona täydellisen vappudrinkin. Voit päättää, haluatko valmistaa mock- tai coctailin, ohjeet ovat tulossa molempiin.

Tehdään tästä yhdessä ikimuistoinen EtäVappu! Sunkin on tultava!

Tapahtuman järjestää Insinööriliitto IL ry yhteistyössä Helsingin Insinöörien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan Helsingin Insinöörien verkkosivuilla ilmoittaudu-linkistä.