2

syys

2.9.2021 klo 17:00 -

2.9.2021 klo 18:30

Oulu
Virtuaalitapahtuma
Pohjois-Suomi
Valtakunnallinen
Virtuaalitapahtuma, Teams

Info Oamkin YAMK yhteishausta

Tervetuloa kuuntelemaan infoa Oamkin YAMK yhteishausta. Voit osallistua infoon Teamsin välityksellä tai tulla kuuntelemaan infot Oulun Linnanmaan kampukselle, tilaan Valkama 5D201.

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulu tutkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa?

Syksyn yhteishaussa Oamk tarjoaa viittä tekniikan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala, Lean-johtaminen, Rakennusprojektin tehokas johtaminen ja Robotiikka.

Infot pitää Oulun ammattikorkeakoulun tutkintovastaava Vesa Moilanen. Paikalla on myös Insinööriliiton alueasiamies. Ilmoittaudu mukaan ennakkoon ja Teams-linkki toimitetaan sinulle ennen tilaisuutta. Insinööriliitto tarjoaa pientä purtavaa tilaisuuteen osallistuville ja palautetta antaville. Ohjeet sen lunastamiseen annetaan tilaisuudessa.

Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit vinkata tilaisuudesta järjestäytymättömälle työ- tai opiskelukaverille. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.

Toinen saman sisältöinen info järjestetään pe 3.9. klo 11.