19

maalis

19.3.2024 klo 16:00 -

19.3.2024 klo 17:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 18.12.2023 klo 12:00, päättyy 16.3.2024 klo 15:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Jaksaminen osana yhteiskuntaa ja työyhteisöä

Miten ylläpitää omaa jaksamista? Olemme yksi tärkeä osa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on oikeus voida hyvin. Sinä voit vaikuttaa omaan jaksamiseesi, mutta välillä siihen tarvitaan tukea ja kannustusta toisilta.

Koulutuksessa pureudutaan:

  • Työssäjaksaminen ei ole itsestäänselvyys
  • Oma vastuu/ työnantajan/yhteiskunnan vastuu
  • Tasapaino omassa osaamisessa: työelämän ja yksityiselämän yhteensovittaminen
  • Ota kolme askelta taaksepäin ja tarkastele itseäsi lintuperspektiivistä
  • Valloita yksi asia kerrallaan. Määrä ei korvaa laatua, vai?
  • Kukaan ei jaksa määräänsä enempää

Hyvinvointiin vaikuttaa niin yhteiskunta ja työyhteisö kuin myös sinä itse. Mitäpä jos ottaisit neuvoista vaarin ja yrittäisit voida niin hyvin kuin se on mahdollista. Tule kuulemaan ja motivoitumaan osana jaksamista ja omaa hyvinvointiasi. Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat keskittyä hetkeksi vaan omaan itseensä.

Kouluttajana toimii niin insinööri, opettaja kuin uravalmentajakin, ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 75 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.