24

touko

24.5.2024 klo 11:15 -

24.5.2024 klo 13:30

Ilmoittautuminen:

Alkaa 12.4.2024 klo 10:00, päättyy 22.5.2024 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Jäsenlounas Lahdessa

Tule mukaan jäsenlounaalle Amarilloon! Tarjolla on hyvää ruokaa sekä hyödyllistä tietoa liiton eduista, palveluista ja edunvalvonnasta. Mahdolliset ennakkokysymykset voit halutessasi jättää ilmoittautumisen yhteydessä. 

Paikalla on myös vieraileva tähti Satu-Maarit Urtti, eli uusi Ylemmät toimihenkilöt YTN ry:n Teknologiateollisuuden sopimusalavastaava. Satu-Maaritilla onkin epäilemättä mielenkiintoista ja ajankohtaista kerrottavaa työmarkkina-aiheista.
 

Lounaan tiedot:

  • Lounaalla on kaksi kattausta, klo 11.15–12.15 ja klo 12.30–13.30.
  • Lounaalla on tarjolla burgerbuffet, jossa jokainen pääsee kokoamaan haluamansa burgerin. Täytevaihtoehtoina on liha- ja kasvispihvejä, cheddarjuustoa, majoneesikastikkeita, maustekurkkua, salaattia, tomaattia, punasipulia sekä ranskalaisia. Lisäksi runsas alkupalapöytä Amarillo Mesa. Lounasaikaan on tarjolla myös kahvia, teetä ja pientä makeaa.
  • Voit ottaa mukaan halutessasi jäsenkelpoisen kollegan tai ystävän, jotta hänkin saa lisätietoa Insinöörilitosta ja Insinööriliton jäsenjärjestöjen toiminnasta. Mehän tiedämmekin, että liittolounaat ja yhdistysten tapahtumat ovat mainioita tutustumisen ja verkostoitumisen paikkoja. Jos kaverisi liittyy Insinööriliitto-yhteisön jäseneksi, tarjoamme hänelle 3 kk tyytyväisyystakuun ja sinä saat liiton jäsensuosittelukampanjan palkinnon.

 

Järjestäjä: Insinööriliitto
Lisätiedot: Alueasiamies Olli Backman, olli.backman@ilry.fi

Kun jäsen ilmoittautuu tilaisuuteen, hän sitoutuu saapumaan paikalle tai ilmoittamaan mahdollisesta esteestä ennen tapahtuman aloitusaikaa. Jos ilmoittautuja ei peru osallistumistaan, häneltä veloitetaan tapahtuman jälkeen 25 euron sanktiomaksu. Maksu ei koske kaveria. Peruutuksen voi tehdä helpoiten ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä olevan peruutuslinkin kautta tai sähköpostitse tapahtumat@ilry.fi.