31

loka

31.10.2023 klo 09:00 -

31.10.2023 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 14.6.2023 klo 12:00, päättyy 28.10.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Johda itseäsi älykkäästi

Omaa aikaa ja resursseja on hyvä hallita niin tehokkaasti kuin mahdollista, näin voittaa niin työnantaja kuin sinä itse. Tavoitteena onnellisuus, itsensä löytäminen ja mielen hyödyntäminen osana tekemistä. Keskity siis hetkeksi oppimaan mutta ennen kaikkea pysähtymään asioiden äärelle ja mieti miten nämä asiat näyttäytyvät juuri sinussa.

Koulutuksen sisältöjä:

  • Mielen hyvinvointi ja kanavointi
  • Jatkuva oppiminen ja uudistuminen omana itsenään
  • Pysähdy kuuntelemaan itseäsi
  • Asenne ja siihen vaikuttaminen
  • Rentoudu sisäistämään jo kuulemasi

Kouluttajana toimii niin insinööri, opettaja kuin uravalmentajakin, Ikuinen ratkaisujen hakija Veera Udd. Veera on toiminut pitkään työnhaun kentällä ja uskookin että mahdollisuus on edessämme, välillä vaan tarvitsemme apua sen löytämiseen.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.