17

maalis

17.3.2022 klo 11:00 -

17.3.2022 klo 13:00

Kajaani
Virtuaalitapahtuma
Pohjois-Suomi
Valtakunnallinen

Ilmoittautuminen:

Alkaa 31.1.2022 klo 11:00, päättyy 17.3.2022 klo 10:00

Kajaanin amk:n YAMK-lounas ja virtuaalinen info

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa? Millainen on Kajaanin AMK:n teknologiajohtamisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon sisältö ja kuinka se nostaisi osaamistasi?

Tule kuulemaan Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Insinööriliiton asiantuntijoiden pitämä info YAMK-tutkinnosta. Mukana on myös YAMK:ta suorittava insinööri, joka kertoo kokemuksistaan.

Tilaisuuksista on sekä lähi- että etätoteutus. Lounastilaisuudessa on kaksi kattausta kello 11 ja 12. Päivällä klo 11 oleva lounasinfo myös striimataan, joten voit osallistua siihen linjojen päästä.

Lue lisää Kajaanin ammattikorkeakoulun YAMK-tutkinnosta: Pienestä voi kasvaa suurta! (kamk.fi)

Insinööriliitto tarjoaa Wanhan Kerhon lounaan. Virtuaalitoteutukseen osallistuvat ja palautetta tilaisuudesta antavat saavat ärräkoodin, jolla saat lunastaa pientä purtavaa R-kioskilta. Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit vinkata tilaisuudesta järjestäytymättömälle työ- tai opiskelukaverille. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.