17

kesä

17.6.2023 klo 11:00 -

17.6.2023 klo 14:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 28.2.2023 klo 15:00, päättyy 12.6.2023 klo 23:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Kesäkaravaani: Jukolabrunssi

Kesäkaravaanin ensimmäinen tilaisuus vietetään kuvankauniissa Porvoossa Jukolan viestin yhteydessä. Porvoon keskustassa olevassa ravintola Seireenissä on tarjolla brunssi kahdessa eri kattauksessa. Mukaan voi ottaa vaikka koko perheen nauttimaan herkullisesta ruoasta ja Porvoon vanhan kaupungin tunnelmasta.

Samaan aikaan järjestetään sekä Jukolan viesti että Venlojen viesti Porvoon Epoossa. Tapahtuma-alueelle järjestetään kuljetuksia keskustasta, joten brunssin jälkeen voi suunnata vaikka aistimaan Suomen suurimman suunnistustapahtuman tunnelmaan. Kisapaikalta löytyy myös Insinööriliiton puuhateltta lauantaina ja sunnuntaina.

Yhteenveto tapahtumasta:

  • Brunssi on tarjolla kahdessa eri kattauksessa klo 11–12.30 ja 12.30 –14.
  • Voit ottaa mukaasi avecin ja max. 4 lasta
  • Tilaisuus on maksuton
  • Jos olet ilmoittautunut, mutta et pääse osallistumaan, peru osallistumisesi ennen tapahtumaa. Ilman perumista, poissaolijalta veloitetaan tapahtuman jälkeen 25 € sanktiomaksu. Tällä käytännöllä pyritään vähentämään paikalle saapumattomien osallistujien määrää. Maksu ei koske avecia. Peruutuksen voi tehdä vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta tai lähettämällä sähköpostia tapahtumat@ilry.fi tai asiakaspalvelu@ilry.fi.
     

Järjestäjä: Insinööriliitto IL ry

Lisätiedot: Insinööriliitto, tapahtumat@ilry.fi