14

kesä

14.6.2023 klo 00:00 -

14.6.2023 klo 00:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 10.2.2023 klo 00:00, päättyy 11.6.2023 klo 00:00

Tapahtuman järjestäjä:

Hyvinkään-Riihimäen Insinöörit

Ilmoittaudu tapahtumaan kirjautumalla jäsensivuille

Jos jäsenjärjestösi ei ole liittynyt yhteiseen tapahtumahallintaan, et pääse ilmoittautumaan jäsenjärjestöjen avaamiin tilaisuuksiin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi selvittääksesi mahdollisuutesi osallistua tiettyyn tilaisuuteen. Näet oman jäsenjärjestösi sähköisestä jäsenkortistasi tai kirjautuessasi jäsensivuille.

Kesäteatteri ”Yksi mies, kaksi pomoa”

Perinteinen kesäteatteri Tampereen komediateatterissa on keskiviikkona 14.6.2023. Tilaisuuden järjestelyistä vastaa aiempien vuosien tapaan Tampereen Insinöörit ry. 
Hyvinkään-Riihimäen Insinöörit on varannut näytökseen 30 kpl lippuja sekä linja-autokuljetuksen.  Lähtö Hyvinkään linjalasta klo 15.45 ja Riihimäen matkakeskuksesta klo 16.00. Esitys alkaa klo 18.00. Hinta: 30 €/henkilö. Tilaisuus on avec. Hinta sisältää väliaikatarjoilun.

Näytelmä on Carlo Goldonin klassikkoilotteluun ”Kahden herran palvelija” pohjautuva riemukas menestyskomedia. Sen on ohjannut Panu Raipia ja rooleissa nähdään taiturit Mika Nuojua, Ilmari Saarelainen, Jaana Saarinen, Marika Heiskanen, Aku Sajakorpi, Jere Riihinen, Idalilja Raipia, Kake Aunesneva ja Jaakko Wuolijoki.

Tarinan keskiössä on sanavalmis, alati nälkää poteva Francis (Mika Nuojua), joka ahneuksissaan päättää ryhtyä palvelijaksi kahdelle isännälle. Toinen heistä on sisäoppilaitoksen kasvatti, pikkurikollinen (Jere Riihinen) ja toinen tämän puoliso, joka esiintyy omana kaksoisveljenään (Marika Heiskanen). Juoni menee entistä pähkähullummaksi, kun hömelö isä (Ilmari Saarelainen) lupailee tytärtään (Idalilja Raipia) holtittomasti nuorelta mieheltä toiselle.
Yksi mies, kaksi pomoa -komedia tarjoilee kunnon kattauksen komedian perushahmoja ja takaa hervottoman parituntisen Komediateatterin kesäteatterissa.