1

marras

1.11.2023 klo 09:00 -

1.11.2023 klo 10:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 19.6.2023 klo 12:00, päättyy 1.11.2023 klo 08:45

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Kestävä kehitys ja yritysten vastuullisuus

Neliosaisessa webinaarisarjassa keskitytään kestävää kehitykseen, vastuullisuuteen ja kiertotalouteen. Sisältö mahdollistaa osallistumisen myös itsenäisesti jokaiseen webinaariin erikseen.

Ensimmäisen webinaarin aiheena on johdanto kestävään kehitykseen ja yritysvastuuseen.

  • Miksi on ensiarvoisen tärkeää, että yritykset panostavat kestävän kehityksen tukemiseen ja oman toimintansa vastuullisuuteen?
  • Mitä vastuullisuus käytännössä tarkoittaa?

Webinaarissa käsitellään myös sidosryhmien odotuksia ja vastuullisuuteen liittyvää regulaatiota (mm. kestävyysraportointidirektiivi). Lisäksi kuvataan mitä kiertotaloudella ja vihreällä siirtymällä tarkoitetaan.

Webinaarin asiantuntijana toimii FitComm Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Riikka Rantakari. Riikka Rantakari on työskennellyt yli 23 vuotta kestävän kehityksen ja vastuullisuuden parissa. Hän on ollut mukana kymmenien yritysten vastuullisuuden kehittämisessä. Riikka toimii myös muun muassa viestinnän ammattilaiset ProCom ry:n kestävän kehityksen jaoksen puheenjohtajana ja Liikunnan kehitysyhteistyö LiiKe ry:n hallituksen puheenjohtajana.

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.