3

touko

3.5.2023 klo 09:00 -

3.5.2023 klo 11:00

Online

Ilmoittautuminen:

Alkaa 20.12.2022 klo 12:00, päättyy 3.5.2023 klo 08:59

Tapahtuman järjestäjä:

Insinööriliitto IL ry

Kesytä huijarisyndrooma

“Pian kaikille paljastuu, etten osaa. Olen kyllä joskus onnistunut, mutta se on ollut vain sattumaa ja hyvää tuuria. Oikeasti en ole niin kykenevä ja osaava kuin muut luulevat. ” Tuntuuko ajatusmalli tutulta? Saatat kärsiä hyvin yleisestä vaivasta, huijarisyndroomasta. Webinaarissa oivallat syyt syndrooman synnylle ja saat vinkkejä, miten opit uskomaan osaamiseesi. 

Tässä webinaarissa käymme läpi: 

Mikä huijarisyndrooma? 
Huijarisyndrooman oireet? 
Miten taltutan syndrooman? 

Kouluttajana toimii Krista Kohtakangas, joka on väitellyt Oulun yliopistossa aiheesta Välittävä johtajuus ja armollinen itsensä johtaminen. Krista on tutkinut myös huijarisyndroomaa ja hän on erittäin pidetty puhuja aiheesta. Kristan konkreettinen ote auttaa osallistujia taltuttamaan huijarisyndrooman. 

Tutustu webinaariohjeisiin ennen osallistumista.

Webinaari on vain Insinööriliiton jäsenille. Koulutus on Insinööriliiton jäsenille ilmainen. Tallenne löytyy viikon kuluttua webinaarista jäsensivujen tallennearkistosta. Tutustu laajaan valikoimaan.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.