7

huhti

7.4.2022 klo 17:00 -

7.4.2022 klo 19:00

Korkean teknologian seminaari: Hyvinvointi- ja terveysteknologioiden mahdollisuudet

Helsingin Insinöörit HI ry järjestää korkean teknologian seminaarin, joka keskittyy terveysteknologiaan. Seminaarissa puhutaan niin robottikirurgiasta kuin oman hyvinvoinnin seurannasta.

HUS:lla käytössä olevan Da Vinci Xi -leikkausrobotin teknologiaa ja vaikutuksia leikkaustekniikkaan avaa HUS:n Sydän- ja keuhkokeskuksen ylilääkäri, Helsingin yliopiston sydän- ja rintaelinkirurgian dosentti Jari Räsänen, joka on robottiavusteisen kirurgian kehittäjä ja käyttänyt työssään leikkausrobottia 13 vuoden ajan.

Tutustumme myös Firstbeat-nimiseen terveys- ja hyvinvointiratkaisupalveluun, jonka avulla voidaan seurata omaa hyvinvointia ja oivaltaa erilaisia tapoja terveyden edistämiseen.

Seminaarin key note -puhuja on teknologia-asiantuntija Teemu Arina, biohakkeri, joka tuntee digitaalisen liiketoiminnan salat.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään to 7.4. klo 14:00 mennessä. Kaikki Insinööriliiton jäsenet voivat osallistua tapahtumaan ja seminaari on ilmainen jäsenille. Seminaari pidetään etätapahtumana, jonka linkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille to 7.4. klo 14 jälkeen.