21

touko

21.5.2021 klo 18:00 -

21.5.2021 klo 20:00

Virtuaalitapahtuma

Kotisohvalla-konsertti: Reino Nordin ja Maija Vilkkumaa

Tapahtuman tallenne tulee mahdollisimman pian ja on katseltavissa maanantai-iltaan asti: https://soundengine.fi/enginestudio/vahanen-2105/

Tapahtumaan on ennätysmäärä ilmoittautuneita! Mikäli et heti pääse tapahtumasivulle, niin yritä hetken kuluttua uudelleen. Linjoille on tulossa yhteensä huikeasti yli 4 000 henkilöä + sohvakaverit.

Lähde mukaan kesäiseen virtuaalikonserttiin, jossa esiintyvät Reino Nordin ja Maija Vilkkumaa. Tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä Engine Studiolta Helsingistä perjantaina 21.5.

Tilaisuuden juontavat Maria Broman Insinööriliitosta ja Jusu Kainulainen Vahanen-yhtiöistä.

Tapahtumaan voi osallistua mistä vain, esimerkiksi koti- tai mökkisohvalta ja seurata voi myös puhelimella.

Artistiesittely: Maija Vilkkumaa  
Maija Vilkkumaa on yksi eniten levyjä myyneistä suomalaisista muusikoista, joka on loistanut listojen kärjessä jo yli 20 vuotta. Vilkkumaan ensilevy Pitkä ihana leikki julkaistiin jo vuonna 1999 ja sisälsi mm. hitin Satumaa-tango. Vilkkumaa on tuttu kasvo myös monesta tv-ohjelmasta.  

Artistiesittely: Reino Nordin
Ennen muusikon uraansa Reino Nordin tähditti useita kotimaisia elokuvia ja sarjoja, mutta musiikkia hän on ehtinyt tehdä jo 15 vuoden ajan. Suuren yleisön tietoisuuteen hän nousi 2017 Antaudun-singlellään ja vuonna 2020 Nordin oli mukana mm. Vain elämää -ohjelmassa.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 14.5. Insinööriliitto järjestää tapahtuman yhteistyössä Vahanen-yhtiöiden ja Parocin kanssa.