13

syys

13.9.2022 klo 17:00 -

13.9.2022 klo 20:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.6.2022 klo 12:00, päättyy 5.9.2022 klo 23:59

Koulutus: Oma henkinen kasvu – mielen pelikenttä

Mielen pelikentät ovat malli, joka kuvaa motivaatiojärjestelmää erilaisissa vireystiloissa. Pelikentällä on neljä aluetta: uhka, into, palautuminen ja demotivaatio. Jokainen on tällä pelikentällä koko ajan sekä työssä että vapaa-ajalla.  

 Mielen pelikenttä -mallia voi käyttää itsensä johtamisen apuvälineenä. Sama malli toimii myös esimiestyön työkaluna. Sen avulla voi ottaa puheeksi miltei mitä vain tiimin tai yksilön kanssa: työnjako, kuormitus, aikataulut, tunteet, kommunikaatio. Malli antaa kehykset ja sanaston monelle asialle työyhteisössä. 

 Valmennuksessa opitaan paikallistamaan itsensä kentällä eri tilanteissa. Lisäksi opitaan miten liikkua kentällä ketterästi ja kestävästi. Valmennuksen aikana tehdään harjoituksia sekä teorian (keskustelu) että käytännön (mielen treeni) tasolla. Lopputuloksena on konkreettisia itsensä ja muiden johtamisen keinoja sekä yksilöille että koko ryhmälle. Lisäksi keskustelu mielen pelikentästä antaa aivan uudenlaisen sanaston ja keskustelupohjan johtamiselle ja tehokkuudelle.  

 

Sisältö:

 

  • Opit tunnistamaan mielen pelikentät ja oivallat, miten ne vaikuttavat meidän kaikkien toimintaamme koko ajan 
  • Opit ohjaamaan itseäsi ja muita tietoisemmin pelikentillä 
  • Parannat omaa jaksamistasi, tehokkuuttasi ja hyvinvointiasi 
  • Luot edellytyksiä kehitykselle ja luovuudelle omassa työssäsi 
  • Saat konkreettisen työkalun, joka auttaa sekä työssä että vapaa-ajalla 

Kouluttajana toimii Eeva Jaakonsalo, KTM, ACC-sertifioitu valmentaja, emotional intelligence coach ja mindfulness-ohjaaja, Andas Oy (www.andas.fi). Eevalla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa.

Koulutus on tarkoitettu Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.