30

marras

30.11.2022 klo 17:00 -

30.11.2022 klo 20:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 1.8.2022 klo 12:00, päättyy 23.11.2022 klo 23:59

Koulutus: Palkkauksen juridiikka ja onnistunut palkkaneuvottelu

Koulutuksessa käsitellään palkkauksen oikeudellisiin kysymyksiin liittyviä mm. seuraavia asioita: 
  • Miten palkat Suomessa määräytyvät 
  • Milloin palkkaerot ovat palkkasyrjintää 
  • Milloin palkkaa voidaan laskea tai tuleeko sitä korottaa esimerkiksi työsuhteen ehtojen muuttuessa 

Opit tuntemaan palkkatasoon vaikuttavia tekijöitä, sillä niiden tuntemisesta on usein hyötyä myös palkkaneuvotteluissa. Koulutuksessa opit valmistautumaan ja käymään palkkaneuvotteluita mahdollisimman tehokkaasti, kun haet töitä tai neuvottelet palkastasi nykyisellä työpaikallasi. Opit myös keinoja määrittää sopivantasoinen palkkatoive. 

Lähikoulutuksessa harjoitellaan palkkaneuvotteluun liittyviä taitoja erilaisten case-tehtävien avulla. 

Kouluttajina toimivat Insinööriliiton lakimies Niina Suvanto (OTM) ja Insinööriliiton tutkimuksen asiantuntija Paula Pesonen (FM). Niinalla on pitkä kokemus Insinööriliiton lakimiehenä jäsenten työsuhde- ja palkkaukseen liittyvien oikeudellisten kysymysten ratkaisemisessa. Paula tuntee insinöörien ja tietoalan ammattilaisten palkkatason ja niiden kehityksen, ja on vastannut Insinööriliiton palkkaneuvonnasta usean vuoden ajan.

Koulutus on tarkoitettu Insinööriliiton jäsenille. Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.