17

loka

17.10.2022 klo 17:00 -

17.10.2022 klo 20:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 1.8.2022 klo 12:00, päättyy 10.10.2022 klo 14:00

Koulutus: Tunnista vahvuutesi ja menesty

Tunnista itsesi ja menesty on osa Ura- ja elämänsuunnitteluvalmennustani. Tässä osuudessa saat eväitä arvioida omia tiimivahvuuksiasi ja kehittämisalueita ja miten ne heijastuvat valintoihisi (mm. työssä menestyminen ja uuden työpaikan hakeminen). Lisäksi saat eväitä tiimitoimintaan ja hissipuheen laadintaan.

Valmennukseen kuuluu kaksi ennakkokyselyä. Ensimmäisen kyselyn saat 14 päivää ennen valmennusta. Sen teemana on, tunnistatko vahvuutesi. Osaatko kuvata vahvuutesi sanoiksi ja esimerkeiksi. Toisen kyselyn saat 7 päivää ennen valmennusta. Pidäthän aikataulun, että voit osallistua tähän valmennukseen.

Sisältö: 

• Mitä osaaminen on ja mistä sitä syntyy? 
• Miten tunnistan omat taitoni ja vahvuuteni?   
• Minun työnhakijamielikuvani eli brändini ja se vahvistaminen 
• Työn motivaatiotekijät ja tahtotila 
• Oman osaamisen sanoittaminen 
• Oman osaamiseeni kilpailuedut  

 

Valmentajana toimii Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET). Hänen erikoisalaansa on taktinen työnhaku sekä urasuunnittelu. Hän on myös Via Groupin Ihmisosaaja onnistuu sekä Taitokartta valmennusten sertifioitu kouluttaja. 

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.