11

marras

11.11.2021 klo 11:30 -

11.11.2021 klo 20:00

Helsinki
Uusimaa
Hotelli Hilton Kalastajatorppa State Room: Kalastajatorpantie 1

Laatupäivä 2021: Vastuullinen johtajuus

Insinööriliiton jäsenet Laatupäivään jäsenhintaan

Vastuullista toimintaa edellytetään niin organisaatioilta kuin yksilöiltä. Mitkä ovat eri sidosryhmien odotukset ja organisaatioiden velvollisuudet? Mihin vastuullinen johtajuus on menossa ja miten johdan itseäni vastuullisesti? Perinteinen Laatupäivä on jälleen täällä, nyt uudella otteella – tule mukaan kuulemaan vastuullisesta johtajuudesta jo 53. Laatupäivä-seminaariimme maailman laatupäivänä! Insinööriliiton jäsenillä on mahdollisuus osallistua seminaariin läsnätilaisuutena tai striimin kautta jäsenhintaan koodilla ILRY.

Ohjelma

lounas klo 11.30-12.30

  • Vastuullisuus on sitä, mitä ajattelemme ja mihin uskomme: Niina Ratsula, CEO, Code of Conduct Company
  • The Fast Decade – suunnan muutoksia vai törmäyksiä? Ilkka Halava, tulevaisuustutkija
  • Case: IKEA – Black Friday (RE)Sale: Søren Brix, Executive Client Director; Hjaltelin Stahl / Part of Accenture Interactive
  • LAATUBATTLE – ensimmäinen laatuaan: Kilpailukyky ja vastuullisuus – mahdoton yhtälökö? Metsähallituksen viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Terhi Koipijärvi, Elon pääekonomisti Tiina Helenius ja CEO Niina Ratsula.

Palkintojenjako alkaen klo 17.00

Palkinnot jakaa Ilkka Herlin, Baltic Sea Action Group

Iltajuhlassa palkitaan parhaat Suomen Laatupalkinnolla, maailman ensimmäisen kiertotalousarvioinnin parhaat Vastuullisuuspalkinnolla sekä innovaatioiden huiput Quality Innovation Awardilla.

Cocktail-tilaisuus klo 19-20

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN: www.laatupaivat.fi  / Muista laittaa lisätietokohtaan alennuskoodi ILRY. Jäsenhinta huomioidaan ilmoittautumista käsiteltäessä.