22

kesä

22.6.2022 klo 11:00 -

22.6.2022 klo 13:00

Ilmoittautuminen:

Alkaa 9.6.2022 klo 11:00, päättyy 19.6.2022 klo 00:00

Lakilounas Tampereella

Osallistu lakilounaalle Tampereella!

Ravintola Harald avautuu vielä, poikkeuksellisesti juuri meille insinööriliittolaisille, Juhannusviikon keskiviikkona järjestettävää lakilounastamme varten. Lakilounashan on teemalounas, minkä yhteydessä pääset tapaamaan alueasiamiehen, juristin, useita Insinööriliiton jäseniä sekä keskustelemaan juuri sinua kiinnostavista aiheista. Verkostoitumismahdollisuuskin voi olla ihan mainio, kun olettamana on, että sitä Tampereen seudun mukavaa väkeä on runsaasti paikalla.

Oman alueasiamiehesi Olli Backmanin lisäksi Insinööriliiton juristi Tuomas Oksanen nostaa vuodenaikaan sopivia aiheita esiin ja käy kiehtovasti ajankohtaisia työelämän lakiasioita ja liiton palveluja ja etuja, kahdessa erillisessä lounaskattauksessa (klo 11 ja klo 12.30).

Insinööriliitto tarjoaa sinulle ja mahdolliselle työkaverillesi lounaan eli tapahtumaan saa myös ottaa lounasseurakseen, jonkun insinöörihenkisen työ-/opiskelukaverin.

Jos annat (vaikka jo ennalta) vinkin Insinööriliittoon liittymisestä mahdollisesti järjestäytymättömälle kaverillesi, niin hänen liittyessään tapahtuman yhteydessä Insinööriliiton jäseneksi, molemmat saatte pienen yllätyslahjan ja sinulle kertyy vielä jäsensuosittelukampanjamme mukainen palkinto.