16

maalis

16.3.2022 klo 11:00 -

17.3.2022 klo 18:00

Rovaniemi
Virtuaalitapahtuma
Pohjois-Suomi
Valtakunnallinen

Ilmoittautuminen:

Alkaa 31.1.2022 klo 11:00, päättyy 17.3.2022 klo 17:00

Lapin amk:n YAMK-lounas ja virtuaalinen info

Kiinnostaako ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaminen? Mitä hakemiseen vaaditaan ja kuinka opinnot sujuisivat? Miten YAMK vaikuttaisi asemaasi työmarkkinoilla ja tuoko se lisää liksaa? Lapin ammattikorkeakoulun virtuaalikampuksella on kevään yhteishaussa tarjolla useita koulutusohjelmia, jotka sopivat erityisesti Insinööriliiton jäsenille. Koulutuksista vastaavat asiantuntijat kertovat Digiajan palvelujohtaminen, Hyvinvoinnin analytiikan asiantuntija, Kestävän tuotannon kehittäminen ja Tiedolla johtamisen asiantuntija YAMK-ohjelmien sisällöistä. Insinööriliiton asiantuntija kertoo YAMK-tutkinnon suorittaneiden palkkauksesta ja toimiasemasta.

Tilaisuuksista on sekä lähi- että etätoteutus. Lounastilaisuudessa on kaksi kattausta kello 11 ja 12. Päivällä klo 11 oleva lounasinfo myös striimataan, joten voit osallistua siihen linjojen päästä.

Lue lisää Lapin ammattikorkeakoulun Master schoolista:
https://www.lapinamk.fi/fi/Hakijalle/YAMK-tutkinnot.

Insinööriliitto tarjoaa Frans&Cherien lounaan. Virtuaalitoteutukseen osallistuvat ja palautetta tilaisuudesta antavat saavat ärräkoodin, jolla saat lunastaa pientä purtavaa R-kioskilta. Tilaisuuksiin osallistuminen ei edellytä Insinööriliiton jäsenyyttä eli voit vinkata tilaisuudesta järjestäytymättömälle työ- tai opiskelukaverille. Kaverisi liittyessä Insinööriliiton jäseneksi hän saa yllätyslahjan ja sinulle jäsensuosittelukampanjamme palkinto.