22

helmi

22.2.2022 -

22.2.2022

Verkkokoulutus

Ilmoittautuminen:

Alkaa 8.12.2021 klo 12:00, päättyy 8.2.2022 klo 14:00

Lean Six Sigma Yellow Belt -verkkovalmennus

Tämä Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus on puhtaasti verkossa suoritettava valmennuskokonaisuus, jonka suoritat omaan tahtiin. Tunnukset toimitetaan starttipäivänä niille, jotka ovat maksaneet ennakkomaksun. Maksutiedot toimitetaan ilmoittautumisen päätyttyä.

Koulutus tarjoaa kattavat perustiedot Lean Six Sigmasta. Koulutuksessa on yhteensä 16 osiota, joista jokaista seuraa käytännön harjoitus (yhteensä 10–15 tuntia). Koulutuksessa pääsee pohtimaan, miten Lean Six Sigman periaatteita voi hyödyntää omassa ympäristössä.

Jäsenen maksama osallistumismaksu on 50 euroa. Maksuohjeet saat ilmoittautumisen päätyttyä. Vasta maksun maksaminen oikeuttaa osallistumaan tälle 329 euron arvoiselle verkkokurssille. Maksua ei palauteta.

Koulutuksen sisältö:

  • Mitä on Lean Six Sigma?
  • Asiakasarvo ja sen määrittely
  • Hukkatoiminnot
  • Vaihtelun ja virtauksen merkitykset
  • Prosesseihin liittyvät luonnon lait
  • Juurisyiden selvittäminen ja analysointi
  • DMAIC-parannusprojektimalli vaihe vaiheelta

Koulutus ja koulutusmateriaali on suomeksi.

Viimeisen moduulin jälkeen saat ohjeet, jolla pyydät sertifikaatista todistuksen LeanValmennus.fi:ltä.

Verkkokurssin toteuttajana on LeanValmennus.fi ja kouluttajana toimii Jukka Saikkonen, sähkötekniikan DI, joka on suorittanut Lean Six Sigma Balck Beltin.

Jos olet kiinnostunut tekniikan alan ammattilaisille suunnatuista ammatti- ja urakoulutuksista, mutta et ole vielä Insinööriliiton jäsen, liity yli 70 000 jäsenen joukkoon. Koulutukset ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja kuuluvat jäsenen urapalveluihin ja etuihin.